Pienoismallit.net

Plymouth VIP 1967 twin turbo ja U-haul traileri

Televisiossa esitetty ohjelmasarja "Flying Finns- Amerikkaa valloittamassa" innosti minua rakentamaan ohjelmassa esiintyneestä tuplaturbomoottorilla terästetystä Plymouth Vip autosta 1:25 mallin.
Lähtökohtana käytin Rapakon takaa ostamaani 4 ovisen poliisi-Plymouth Furyn JO-Hanin tekemää aika vanhaa sarjaa. Kattomuutos, ovien vähennys, moottorin teko ja korin maalaus 1:1 Vipin sinisellä maalilla; siinäpä ainekset tämän kertaiseen tuotokseen. FCMA:n sivulla www.fcma.fi/viewtopic.php?f=4&t=13139 voi katsella rakentamisketjua, jos kiinnostaa.
Kilpailuta autovakuutuksesi! Ota uusi vakuutus kätevästi verkossa. Vakuutusten siirto hoituu automaattisesti ja palvelu on sinulle maksuton.

Kommentit

Taas ennakkoluulotonta ja idearikasta Ismoa lotjajenkin muodossa. Melkoinen rassi jollaista samanlaista tuskin eteen tulee. Paitsi telkkarissa. En ole ohjelmaa seurannut, mutta tämän kaaran pohjalta voisi Asterixia mukaellen todeta: hulluja nuo suomalaiset!
Esa.M 5.2.2019 21:44 Vastaa lainauksella
Ihan näköinenhän siitä tuli!,hienoa että sait oikeaa maalia projektiin! kruunaa koko komeuden. Toivoa sopii että sen lähtökohdan muotit olisi tallessa ja tulisi uudestaan markkinoille!jäi silloin 80 luvun alussa hankkimatta kyseinen malli ja moni muukin Jo-hanin malli.
Kiitosta molemmille! Vähän säälitti sahata aloittamattoman sarjan 4d koria, mutta ei oikein ollut vaihtoehtoa. Ebayssä oli ollut hieman aiemmin aloitettu ja puutteellinen sama sarja, ja se olisi kelvannut mainiosti tähän Vippiin. Oli kumminkin jo myyty.