Pienoismallit.net

Recharged

sähköautoksi muutettu `69 Dodge Charger

Tämän mallin lähtökohtana toimi kertaalleen rakennettu General Lee- Charger. Päätin säilyttää mallin uudessa ulkoasussa vihjeitä Dukes of hazzard- elokuvassa esiintyneen oranssin Chargerin ulkoasusta siten että siirtokuvat hiukan näkyisivät uuden maalipinnan alta.

Uudistuneen pro touring- henkisen ulkoasun mataluus selittyy ala- asentoon lasketulla ilmajousituksella ja sillä ettei keulassa enää ole isolohko- veekasin öljypohjaa ottamassa kiinni maahan.
Rakensin nimittäin scratchinä malliin takapenkin paikalle sijoitetun sähkömoottorin, siitä mallin nykyinen Recharged- nimi.

Kommentit

Aikamoinen Generator Lee. Päästöjen puolesta ympäristöystävällinen muskeliauto, mutta ulkonäöllään varmasti herättää pelonsekaisia tuntemuksia katukiihdyttelykisaan haastajissa. Ja niinpä onkin susi suden vaatteissa ja hiljainen sellainen - ilman muiden Chargereiden lajityypillistä murinaa. Idea on kyllä tosi hyvä!

Vanteiden ja pienen maavaran yhdistelmä on oikein jees. Voimanlähde lasi-ikkunan alla menee muhun täydestä.

Pohjalevyjen saumoissa on pientä epätarkkuutta, samoin moottoritilan kannen/ikkunan tiivisteiden maalirajauksissa kuin niin ikään takavalopaneelissa. Muilta osin todettakoon että työn jälki on siistiä ja malli kokonaisuutena erittäin kiinnostava rakennelma.
Kilpailuta autovakuutuksesi! Ota uusi vakuutus kätevästi verkossa. Vakuutusten siirto hoituu automaattisesti ja palvelu on sinulle maksuton.