Pienoismallit.net

Oldsmobile Cutlass Supreme 1972 -Blue Angel-

Tänään valmistui tämä Oldsmobilen malli, ja kutakuinkin suoraan laatikosta poimituilla osilla sen rakensin. Korin väri vaihtui limen vihreästä siniseen, kun se vihreä ei kestänyt lakkausta lainkaan. Näin epäilinkin, kun maali kuivuttuaan oli jotenkin jauhemainen pinnaltaan. No tulipa kokeiltua. Malli on osiltaan skarppia valua ja osia on yli tarpeen, 2in1 sanoo laatikon kansikin.

Kommentit

Supremea ja Sinistä Enkeliä. Nätti on, ei voi muuta sanoa. Metallivärikin jotenkin 70-lukuinen, ja sehnä vallan sopii. Kromitkin näyttävät hyviltä, niin maski, puskurit kuin listatkin. Puupanelit sisätiloissa kruunaa kokonaisuuden. Pieni miinus rekkarista, joka näyttää enemmän käsin kuin koneella tehdyltä.
Nätti on Oldsi. Väri, ryhti ja rakentelun siisteys miellyttää silmää. Eikä esikuvakaan ole ollenkaan huono.
Kiitti MM ja Vesa! Joo rekkarit on kynällä piirretyt, ei onnistunut koneella teko enää. Joskus osasin, en enää.
On siististi onnistunut ja oikein nätti malli,kelpais minunkin hylyyn.Ihan sama yksille rekkareille,pääasiahan on että kilvet ovat laitettu ja ihan kohtuu hyvät.Eniten arvostan kilpien laitossa tunnusta joka ei ole oikeesti olemassa jonkun autossa jos ei ole oman suvun tunnus.
AJ 17.11.2018 14:44 Vastaa lainauksella
Moi Ismo, Onpa nätti Olds; kyllä kolahti. Myöskin viikon mallin ainekset kasassa. Metallipinta on kerrassaan loistelias; huipputyötä! Parhain terveisin, AJ
Kiitti Osmo ja AJ!