Pienoismallit.net

Dornier Do17Z3 DN-64

Lyijykynästä lentäväksi kameraksi.

Dornier DO17 Z3 DO-64 toimi koko Suomen ilmavoimien uransa ajan erilaisissa valokuvaus ja kartoitus tehtävissä. Malli esittää konetta kesällä 44.Do-64 luovutettiin Toukokuussa 44 lentovarikolta PLeLv 46 ja myöhemmin perustettuun PLeLv 48 valokuvauslentueeseen.
Lokakuusta 44 alkaen kone toimi sääkoneena Pohjoi-Suomen sotatoimi alueella.Poistettiin ja varastoitiin syyskuussa 1952.

Tämä ja monia muita Ilmailu/ Ilmavoimat 100v. teemaan liittyviä malleja on nähtävillä Kuopion mallitapahtumassa 27-28.10 Kuopion Raittiustalolla.Kaiken muun lisäksi Maalla,Merellä ja Ilmassa IX näyttelyssä on myytävänä erittäin edullisesti(5-15 €) kuolinpesään perustuva HUOMATTAVAN LAAJA malli(Pää osin 1:48 lekoja) ja alan kirjoja sekä siirtokuvia käsittävä kokoelma. Dornierin ja muiden mallien sekä aidon ilmavoimien kalusto rekvisiitan myötä TERVE TULOA KUOPIOON La.Su. 27-28.10.

Kommentit

Hei Opa!

Malli on tietysti tärkeä Suomen ilmavoimat ryhmiksen kannalta, koska aihe on tärkeä.

Mielestäni olet kuitenkin tässä alittanut sen laatu-tason, jota voisisi olettaa malleissasisi.

En voi mitenkään tietää syytä siihen, mutta mielestäni sinusta olisi parempaankin.
Tästä syystä en pisteytä.
Hieman on jotkut rajat epätarkkoja, mutta pensselimaalari veteleekin vapaalla kädellä niin, että kokonaisuus on melko hyvä.

Hyvä mainos Opalta. Tuota kirpparitavaraa on aikas hirveän paljon ja varmasti jokaiselle jotain..
Minun mielestäni kohtuullisen hyvä malli. Toivoisin Mikalta kommentteja missä rakentaja on ”alittanut riman”.
Petri Jaakkonen kirjoitti:
Toivoisin Mikalta kommentteja missä rakentaja on ”alittanut riman”.
Opa on tehnyt paljon hienoja malleja. Timo jo totesikin jo, että jotkut rajat ovat epätarkkoja. Mielestäni myös kuomun raamit voisivat olla parempia.
Lenttokenttäalusta on tietysti hieno lisä.
Opa hyvä!

Oli syy mikä tahansa tähän pikku notkahdukseen, niin se ei tietysti minulle kuulu. Sattuu näitä minullekkin useasti. Siksi en ole laittanut kaikkia mallejani näytille tälle saitille.

Pääasia on, että tehdään sitä mistä tykätään.
Kommentit näillä sivustoilla, ja mahdollisesti muillakin sivustoillla vaan tulevat. Kommentaista ei aina kannata liiaksi välittää, mutta oppia niistä kannattaa ottaa, jos tarve on.

Keep on modelling!

yt.
MK
Kiitokset kommenteista ja huomiosta.
Palataan meri selityksiin myöhemmin.
Still Modelling..nyt P.M. näyttely kutsuu.
Terv.OPaL