Pienoismallit.net

Pz.Kpfw. IV Ausf.F2

15. Pz.Div. Tunisia 1942

Osallistumiseni Pohjois-Afrikka ryhmärakenteluun. Hieman täpärälle meni aikataulun kanssa. Malli odotteli viimeistelyä vailla useita kuukausia,ennenkuin sain intoa tehdä sen valmiiksi. Dragonin sarja meni varsin kivuttomasti kasaan. Laiskana korvasin sarjan irtotelat,joista olisi pitänyt poista pari ejektorin jälkeä per telakenkä,Friulin valmistamilla. Tämä olikin ensimmäinen valmistunut maakalusto malli reiluun puoleentoista vuoteen. Mielenkiinto on ollut viime aikoina ja todennäköisesti tulevaisuudessakin lentolaitteiden puolella…

Kommentit

Se on näköjään aivan sama Veli-Matti, oli sitten kyseessä lentolaitteet tai maakalusto, yhtä hyvännäköistä mallia syntyy aina, joten… siinä mielessä voit aivan hyvin tehdä kumpia vain. Vaunukaluston mallauksesta en itse juurikaan tiedä, mutta tästä täytyy kyllä sanoa että näyttää siltä kuin aitoa laitetta katselisi…eikös se ole hyvän mallin tunnusmerkki? Siististi kasattu ja maalattu, kuvat erinomaisia. Hieno!
Komppaan Markkua, nätti Pz IV.
YT
Kalle
Kiva katsoa hyvin tehtyä mallia, mikä ei ole umpiruosteessa, ja minkä maalipintaa ei ole puoleksi poistettu tsippauksilla. Komia on.
Kiitoksia palautteesta Markku,Kalle ja Tapio. Tätä tyyliä taidan jatkossakin maakalustossa suosia,mikäli intoa sen pariin vielä jatkossa löytyy. Sikäli olisi suotavaa löytyä,että rakennettavaa kyllä nurkista löytyisi vaikka kuinka paljon. Rakentamattomien sarjojen alennusmyyntikään ei houkuttele…
Kuten Tapio sen oivasti kertoi, minä olen myös tämän tyylisuunnan kannattaja…mieluimmin vähemmän kuin liikaa. Nuo telakuluneuvot ovat muutenkin niin kolmiulotteisia ja usein täynnä erilaisia yksityiskohtia että kelpaa niitä katsella muutenkin kuin telapyörästöt täynnä kuraa.
Oikein hieno esitys, mutta ristiriita: panssarin siisti, naarmuton ulkomuoto ja pakokaasumufflerin umpiruoste sotivat kyllä mielestäni toisiaan vastaan!?

yst.terv. Seppo V