Pienoismallit.net

Sd.Kfz. 232

Schwerer Panzerspähwagen

Tamiyan todella laadukas väliskaalan malli. Rakentaminen oli yhtä nautintoa, kitattavaa oli vain vähän runkopuoliskojen välissä, mutta se menee täysin allekirjoittaneen piikkiin. Tässä mallissa myös työkalut tulivat irtonaisina osina, eikä runkoon valettuina, kuten valitettavan monessa muussa tämän skaalan sarjassa.
Kun kuitenkin jostain pitää nillittää, niin nillitän mukana tulleesta figuurista: laadukasta valua sekin, mutta ah niin flegmaattisessa asennossa, että käyttämättä jäi. Jätin kuitenkin tornin luukun auki siinä toivossa, että jostain putkahtaa vastaan eläväisempi ukkeli.
Tässä mallissa aloin ensimmäistä kertaa kokeilla mallin säistämistä. Tarkoituksena oli lähinnä kokeilla, miten erilaiset mömmöt käyttäytyvät, mutta taisi iskeä jonkun asteinen laiskuus… Kuten kuvista näkyy, niin harjoitusta vielä kaivataan :) Ajattelin kuitenkin julistaa tämän nyt valmiiksi, syteen tai saveen. Testit jatkuu seuraavassa mallissa.

Kommentit

Säistäminen on taitolaji ja tässä se ei nyt ole onnistunut oikein kunnolla, mutta hyvä että harjoittelet sitä lisää.
Nyt tuo kura on epäkuranttia. Eli sitä on pyörissä ja renkaissa + hieman muualla aika paksulti, mutta kokonaisuus näyttää oudolta kun sitä ei ole muualla. Muuten malli on kuin tehtaalta vetäisty.

Malli itsessään näyttää hyvin kasatulta. Tästäpä on kuitenkin hyvä jatkaa säistyksen ihmeelliseen maailmaan, joka kannattaa ehkä aloittaa miedommilla litkuilla, kuivaharjauksella yms.
Kuivaharjaus! Miten ihmeessä saatoin unohtaa sen? :D Rakentelen enimmäkseen lekomalleja, ja niiden ohjaamoissa tuo on vakiotoimenpide, mutta enpä älynnyt tähän soveltaa… Ensi kerralla sekin sitten.
Kiitos palautteesta. :)