Pienoismallit.net

Panzer VI Ausf C/B (VK36.01)

REVOSYS sarjasta tehty. Sisältäen sisustuksen torniin ja runkoon.
Maalattu Tamiyan väreillä.

Kommentit

"Sisältäen sisustuksen torniin ja runkoon"

Olis sitten kiva saada joku sisäkuvakin.

Vaikka työvaihekuvana.
Onnistunut lopputulos. Mallin esikuvahan on varsin mielenkiintoinen tapaus. Ilmeisesti tosin ainoastaan muutama runko ja torni valmistui,mutta valmista vaunua ei. Tykin ampumatarvikkeiden valmistukseenkaan ei sakuilla ollut riittävästi volframia. Tiikeri olisi voinut jäädä syntymättä,mikäli asiat olisivat menneet toisin ja tämä vaunu päätynyt tuotantoon. Oliko tämä Revosysin sarja millainen rakentaa?
AJ 9.10.2018 09:15 Vastaa lainauksella
Moi Pore, Komppaan Mikaa ja Veli-Mattia; Onnistunut lopputulos, mutta sisuskuviakin olisi kiva nähdä, kun kerran vaunussa on jonkin verran sisustusta. Todellakin esikuva ja etenkin vaunukanuuna olivat mielenkiintoisia. Joka tapauksessa hyvin tehty Pz VI Ausf.C/D. Parhain terveisin, AJ
Poramaiseen tyyliin tehty vaikuttava malli. Pintakäsittely on kyllä upea. Pientä miinusta annan luukkujen sisäväristä ja levysaumuista puuttuvista hitseistä. Sama sarja odottaa täällä rakentamista. Voin suositella. Jättämällä tornin pois ja tekemällä runkoon pieniä muutoksia, niin saadaan malli, jolla oli oikeasti esikuva.