Pienoismallit.net

McDonnell Douglas DC-9-14

Finnair OH-LYG

Authentic Airlinersin resiinisarjasta rakennettu Finnairin "Tumppiysi".

Mallin valkoinen osa on maalattu Tamiyan Surface Primerilla. Muina maaleina käytin Tamiyan akryylejä sekä Alcladin metallimaaleja. Siipien johtoreunat tein Bare Metal Foilin kromilla. Siirtokuvat ovat 26Decalsin. Loppusilauksena pintaan Tamiyan puolikiiltävä lakka, jota hieman kiillotin hiomakankailla.

Kommentit

Kylläpäs nyt siviilikonemallien ystäviä hemmotellaan. Nappisuoritus kaikilta osin, jotenkin todella aidon oloinen malli!
Tally-ho 10.4.2019 10:56 Vastaa lainauksella
Terve Ari,

Olet hienosti onnistunut tumppiysin mallaamisessa! On mukava huomata, että lisää siviilikoneiden mallareita löytyy meidän saitiltamme. Odotan mielenkiinnolla seuraavaa malliasi!

t. Tally-ho
Noita sitä katseli kun lensivät talomme yli aikanaan Rovaniemellä. Kovasti on samannäköinen. Hienosti olet onnistunut pienen skaalan kokoamisessa ja maalauksessa. Terävää jälkeä.
Hieno ysi! Livenäkin nähtynä oikein onnistunut malli.
Nytpä on oikein siviilikoneiden ruuhka tälle saitille.

Ei se ollenkaan minua haittaa, päinvastoin, kiva nähdä näin paljon hienoja siviilikoneita kerralla. En itse osaa tehdä näistä eroa, näyttävät hienolta kaikki, joten jätän sen eronteon (pisteytyksen) teidän siviilikoneammattilaisten huoleksi. Haluan vain sanoa, että kyllä tämäkin tosi hienolta näyttää.

yt.
MK