Pienoismallit.net

1957 Ford Wagon Del Rio

Greyhounddog

Melko suoraan laatikosta suoraan rakennettu, ja muutoksia ovat vain eturipustukseen lisätyt jouset ja iskarit sekä vanteet ja jarrulevyt. Etu- ja takaripustuksiin tuli myös lievä madallus.
Sisusta sai banaanisuklaajäätelön värit. Korin väriksi sekoittelin Tamiayn mattavalkoisesta ja kuultopunaisesta hempeän rosan (tai mikä lie, vaaleanpunainen kuitenkin: yök), mutta maalaus ei joka kohdasta onnistunutkaan. Pienellä hiomisella vältin putkarikylvyn, ja väritys muuttui mummomaisesta raggarimpaan suuntaan eli mustalla vahvistettuun Grey Metallic –akryylimaaliin. Parilla teippauksella ja kohdemaalauksella hieman ilmettä kattoon ja kylkiin. Ja lakkaa ei sitten laitettu ensinkään vaan pinta jäi matan ja puolikiiltävän välimaastoon.
Puskureiden väri on Model Master Metalizer Magnesium.
Yhteen valetun tuulettajanhihnapaketin erottelin askarteluveitsellä, hihnapyöriin pientä uritusta viilalla ja hihna mustasta paperista. Laturille piti taikoa kiinnikkeet, samoin sivulasit, sillä sarjan kirkasosista vain lamput ja tuuli- sekä takalasit sopivat paikoilleen. Muuten yhteensopivuusongelmien kanssa ei tarvinnutkaan painia. Sanoisin että melko kelpo rakennussarja, jossa on ylimääräisiä osia muita projekteja hyödyntämään.
Kilpailuta autovakuutuksesi! Ota uusi vakuutus kätevästi verkossa. Vakuutusten siirto hoituu automaattisesti ja palvelu on sinulle maksuton.

Kommentit

Ei vielä kommentteja tai kysymyksiä. Kysy tai jaa arvokas mielipiteesi ja kommentoi!