Pienoismallit.net

F-84F Thunderstreak

Malli esittää Kreikan ilmavoimien laivueen no.340 vuonna 1961 Mira, Souda Bay:n Kreetan lentokentällä toiminutta konetta. Kreikkan ilmavoimathan kehittivät Thunderstreakista tiedustelu version nimeltä RF-84F Thunderflash jota Kreikka käytti vuoteen 1991 asti. Aiemmin foorummillakin jo mainittu että näissä koneissa oli sitä jotain.

Malli oli melko mukava rakentaa, valupurseita oli jonkun verran, hiomista tavitsi siis hieman ja jotin osat eivät ihan "natsanneet" kohdalleen. Suoraa laatikosta koottu ja pensseleillä maalattu.

Kommentit

Sivellin ja metallimaali ovat varsin hankala ja haastava pari! Sinä olet onnistunut siinä varsin hyvin!! Joku voi kritisoida monotonista pintaa - metallipintaisissa koneissa oli pieniä sävyerojen johtuen eri alueilla käytetyistä erilaisista metalliseoksista. Mutta siveltimellä toteutettuna ko. asian esittäminen on todella vaikeaa.
Pientä kritiikkiä tulee siiven ja rungon liitoskohdasta ja lisäpolttoainesäiliöiden liitoksesta… Metallipinta ei juuri anteeksianna saumoja! Jos saumassa on pientäkin epätasaisuutta tai osien yhteensopivuus ei ole täydellinen, niin metallimaali paljastaa tämän armottomasti!
Muuten kokonaisuutena hyvä malli ja mukava nähdä tämä Kreikan väreissä.