Pienoismallit.net

VW Pink Power

Union Memorial Collections lukee tämän Kuplan laatikossa. Valikossa ei ollut tätä valmistajaa, lieneekö tunnettu jollain muullakin nimellä?
Malli on melko simppeli muuten, mutta mukaan on pakattu mm. 426 Hemi moottori ja muita kiihdytysKuplan rakentamiseen tarkoitettuja osia.
Tein tällä kertaa mallin käyttämällä vain tästä laatikosta löytyviä osia, tosin monia niistä muokkasin eri tarkoitukseen, ja lisäksi muotoilin valurangan pätkistä lisää osia, mm. turboahtimen ja pakoputken. Isot takarenkaat istutin Kuplan kapeille peltivanteille, joita levensin laatikon tarjoamilla kromirinkuloilla. Pyöränaukkoja leikkasin hieman isommaksi takana. Edessä on ihan kapeat kumit. Sisustassa ei ole mitään sen kummempia muutoksia. En edes turvakaaria laittanut, vaikka valurankoja hyödyntämällä ne tietty olisi sinne saanutkin. Mallin kaikki ovet ja luukut on aukeavia, mutta en katsonut tarpeelliseksi niitä sen kummemmin availla. Erottuu kuviot paremmin.
Siniset dekaalit on jostain putkifirman pakusta lainattu. Leikkelin niitä osiin, jotta sain sopivia paloja Kuplan koppaan.
Pinkki väri on spraypullosta, päällä kirkas lakka.
Kilpailuta autovakuutuksesi! Ota uusi vakuutus kätevästi verkossa. Vakuutusten siirto hoituu automaattisesti ja palvelu on sinulle maksuton.

Kommentit

Onpas pirteä Kupla! Motiivimaalauksen (eli tässä siirtokuvien) väri just sopiva vappupallonpinkin korin värin kanssa, ja harmoniaa täydentää vanteistuksen värivalinnat. Takaläskit todella vakuuttavaa kokoa! Turboputkisto kaikkea muuta kuin vaatimaton - hotroddailussa kun taitaa olla tarkoituksena erottua joukosta, ja tällä Kuplalla se varmasti onnistuu.
Kiitos Mikko! Pinkki väri tuli valituksi ennen tietoa dekaaleista. Alkuperäinen ajatus oii värkätä auto Vaaleanpunaiselle Pantterille.
Tästä tuli kyllä pirtsakka :) Erityisesti nuo kylkien decalit sopii todella hyvin ilmeeseen.. Pillerikapselit toimii aina. :P
Kiitti Janne! Katolle ja nokalle laittamiani decaleja mietin tovin, että laitanko ollenkaan. No ei ne vissiin pahemmalta näytä kuitenkaan. Kylkidecaleihin olen itsekin tosi tyytyväinen.