Pienoismallit.net

LSSAH Scharführer

Unternehmen Zitadelle, 1943

Välillä sisälläni herää pieni masokisti ja yleensä se kanavoituu näiden bustien tekemiseen, tuo ihonväri on vaan niin törkeän vaikea saada näyttämään yhtään miltään. Toisena syynä juuri tämän bustiin valikoitumiseen oli viimeaikainen tutustumiseni vuoden 1943 Kurskin taisteluun, eli Unternehmen Zitadelleen (saks.), dokumenttien, kirjallisuuden ja mallailunkin kautta. LAH oli siellä rähinöimässä ja siksi päätin nimetä bustin porukan edustajaksi.

Young Miniaturesin German Waffen SS Battle of Kursk oli jälleen todella laadukas busti. Ainut kitinä tuli kypärän sovittamisessa päähän, mutta pienellä viilauksella siitä selvisi.

Malli on maalattu siveltimellä pääosin Tamiyan, Revellin AK interactiven ja Vallejon maaleilla.

Jalustan puinen osa on jälleen kerran isäni tekemä.

Kommentit

M.A. 26.3.2018 21:50 Vastaa lainauksella
Tämä on liian aidon näköinen, suorastaan pelottava. Uskomatonta taidetta. Hiljaseksi vetää, syvä kumarrus tältä suunnalta!
Huikealla tavalla on realismi saavutettu. Kerrassaan upeaa.
Tally-ho 27.3.2018 07:33 Vastaa lainauksella
Aivan uskomattoman aidon näköinen busti! Ei voi kuin mykistyneenä ihailla!
Ehdottomasti parhaiten onnistuneita tämä on maalamistamisi busteista.

Kuvat eivät ole bustin tasoa. Vaaleiden kohtien ylivalottumista ja turhan jyrkkiä varjoja. Pystykuva olisi vaakaa parempi bustille.
Hyvin olet saanut sotilaallista ilmettä kasvoihin ja perunanuijan puuvarret aidon näköisiä. Kuvien ylivalottuminen häiritsee pahasti uniformua.
Itsellä työn alla ensimmäinen busti, niin mielenkiintoista katsoa muiden töitä.
Tämä on hieno! Maastokuvio ja kasvot ovat todella hyvin maalatut - ainoa mikä pisti silmään oli maastokuvio itse; Kurskin taistelu käytiin kesäaikaan ja todennäköisesti Tarnjacke oli käännetty kesäpuolelle eli vihreäsävyiseen kaavioon syyspuolen ruskean sijaan.