Pienoismallit.net

Issen KalaVani Chevy Van G30

Kalastaja/ kalakauppias tarvii vankan työjuhdan rannasta Kauppatorille kulkemiseen ja saaliin kuljettamiseen. Koneena häärii 6.2 diesel, josta jätin ilmanputsarikotelon pois. Avasin konepellin ja takaoven. Tavaratilaan tuli uusi lattia ja kojelaudan päälle paikat juomille.
Katolla oleva laatikko on kylmästöintikone. Ei mikään uusi virtaviivainen, vaan vanha ehkä edellisestä autosta talteen napattu. Taakse tein askelmaritilän ja vetokoukun.
Myyntipöydän päällä on pari laatikollista sillejä tms. jäissä ja pari isoa rapuakin on tarjolla. Kalaukko on Tamiyan mekaanikko, jolle puin toppatakin muovailuvahasta tehtynä. Maassa pötköttävä pöydän jalkoja kiristelevä kaverinsa on myös mekaanikko em. sarjasta.

Kommentit

Hehe, hauska sillivankkuri! Työjuhdan kotimaisuusaste on plussan puolella vaikka sisätiloissa lieneekin lievät pakkashuurut. Viimeistelyssä osuu silmään pientä rosoa, mm. listojen maalirajauksissa. Anyway, näppärä kiesi tämä "Baltic-Herring-Wan".
Kiitti! Joo rosoa on niinkuin aina mun tuotoksissa. Listat toteutin kromiteipistä leikatuilla suikaleilla. Ohjaamossa ei kuitenkaan palele, kun siinä on veti penkkien takana väliseinä tavaratilaan, jossa vieläpä pieni pyöreä ikkuna lisukkeena.
Hieno kalankuljetin.. Kylmäkoneet ja kaikki.. Kelpaa hummerinkin matkata ruokapöytään.. :D