Pienoismallit.net

Anton Stuka maa-ajoneuvo

Maalailut

Kun telat olivat paikoillaan alkoi mallin maalaus ja säistäminen. Valitsin väsi skaalaksi ennen "tositoimia" käytetyn kuvioinnin joka on ruskea-vihreä-harmaa yhdistelmä. Ideana oli että tämä ajoneuvo on tehty vanhasta, jo pois käytöstä olevasta Stukasta. Siis A versiosta.

Telarunkoon panssariharmaan päälle tuli Vallejon "Rust" sopiviin paikkoihin. Päälle "Burnt Sienna" vesiväriä. Se toimii oivallisesti luomaan matan, ohuen pintaruosteen kun ei ole tarkoitus tehdä rajusti ruostunutta pintaa. Teloihin alle mustaa ja päälle taas vesiväriä pensselillä.

Stukan maalia chippasin paikoista, jossa kuvittelen olleen liikennettä. Lähinnä ohjaamon vasemmalta puolelta. Kuvassa korjailtua chippausta ohjaamon seinässä, joka aiemmissa kuvissa onkin mennyt överiksi. Kuomun maalausta pitää vielä harjoitella. Pokien rajaukset ovat hieman epätarkat. Samoin näpit on pidettävä puhtaana liimatahroista. Moneskohan kerta tämäkin on kun liimaa tahriintuu ruutuihin… Sain isoimmat tahrat pois vesihiomapaperilla. Onneksi olin jo päättänyt pölyttää koneen.

Kommentit

Ei vielä kommentteja tai kysymyksiä. Kysy tai jaa arvokas mielipiteesi ja kommentoi!