Pienoismallit.net

Nissan Sunny Truck

Long Body Deluxe ”Early Version”

Helmikuussa 1967 Nissan toi tämän hienon "Sunny Truck" mallin markkinoille ja se saavutti suuren suosion. Tämä suosio on jatkunut tähän päivään asti autoharrastajien keskudessa. 1971 esiteltiin toisen sukupolven "Sunny Truck" jossa oli pieniä muutoksia tähän malliin. Uudempaa mallia valmistettiin Japanissa vuoteen 1994 asti ja Japanin ulkopuolella vuoteen 2008 asti.

Tässä Hasegawan mallissa oli mahdollisuus rakentaa vanha tai uudempi versio autosta. Päätin pitäytyä vuoden 1967 mallissa. Rakentelu oli melko mutkatonta. Kori ei tosin meinannut asettua alustaansa sitten millään ja sainkin sisälokasuojan murrettua tässä tohinassa. Lisäksi moottoritilaa ei tässä mallissa ollut laisinkaan, joten siksi siitä ei ole myöskään kuvia.

Auto on maalattu Gravityn, Tamiyan ja Vallejon maaleilla. Kromiosia on paranneltu Bare Metal Foililla.

Kommentoikaa jos siltä tuntuu.
Kilpailuta autovakuutuksesi! Ota uusi vakuutus kätevästi verkossa. Vakuutusten siirto hoituu automaattisesti ja palvelu on sinulle maksuton.

Kommentit

Maukkaan näköinen malli harvemmin nähdystä esikuvasta. Maali ja foilaus ihan hyvä, takavaloissa samaa vikaa kuin tuossa mun Kawassa. Tiedä sitten, pitäisikö nämä kuitenkin maalata myös ulkopuolelta, jotta ei näyttäisi varsinkin sivukuvissa noin valjuilta?
Tervo Salminen kirjoitti:
Tiedä sitten, pitäisikö nämä kuitenkin maalata myös ulkopuolelta, jotta ei näyttäisi varsinkin sivukuvissa noin valjuilta?
Se on muuten juurikin näin! Sen lisäksi mitä paksumpi toi kirkasosa on sitä huonommalta se näyttää näyttää näin tehtynä. Sivuvilkut on tästä oiva esimerkki. Täytyy ottaa testailuun muitakin tekniikoita lamppujen kanssa.
Siististi rakennettu malli kiinnostavasta autosta. Ainoa mikä hyppää silmään on lähes lokarin etureunassa kiinni oleva takarengas.
Komia on lavuri Datsuni.Siististi rakennettu ja hyvä maali.Ei tarkoitusta moittia ei,malli näytää rekkareiden perusteella uudelta esittely mallilta.Joten lasinpyyhkiöiden varret ja sulkarunkot pitäisi olla rosteria ja metallin väriset,sivulasin pikkuikkunan karmit romattu ja etumaskin ritiläosa maalattu aavistus vihertävä grafitinharmaa.Tämä oli nyt vain ääneen ajattelu.
Hyvin ajateltu Osmo ja aina voi vähän moittia kun on moitittavaa :) Ja muutenhan tässä ei mitään opi jos kaikki vaan kehuu. Pistetään vinkit ehdottomasti korvan taakse. Kiitokset kommenteista.