Pienoismallit.net

VW Doka

Scale Productionin hartsisarjasta rakennettu pitkähyttinen junakeula. Sarja on suunniteltu käytettäväksi Hasegawan VW Pickupin kanssa, josta siis saadaan tarvittavat osat. Scale Productionin valu on hyvää ja kummemmin ei siivoamista tuote tarvitse.

Malli jatkaa tällä hetkellä suosimaani tyyliä, jossa Californian auringonpolttama auto kunnostetaan maalipintaa lukuunottamatta.

Vespa on Tamiyan tuotetta pienin muutoksin.

Kommentit

Uskomattoman hieno kokonaisuus ja tyylilleen uskollinen toteutus!

Hienosti kuvattu, mutta malli on silti nähtävä livenä, jotta näkee "koko kuvan" :)
Tuo mopokin menis mallina itsestään, mopon rinnalle sopisi vielä jokin custom cruiser polkupyörä.
(vai säästätkö seuraavaan projektiin)
Alan ymmärtää mestari Eeron mallailuideologiaa. Tämä ja Jyväskylässä olleet mallit ovat aivan huikeita käsityötä. ( Näin vain kuvat).
Pintakäkäsittely nimenomaan tulee hyvin esille ja siinä kyllä on eero varmaan painiskellut, että saa tuon maailmankolkan merisuolaisen tuulen ja sateen tuivertamat ruosteet esille.
Jos pikku nillitys sallitaan, niin julmetun isoilla sidontaliinoilla on skootteri kiinni. Ne ovat jostain hieman löysällä. Varmaan puolta ohuempi liinakin pitäisi ja olisi helpompi sitoa.. No näillä mennään.. Neljä ja puoli tarjoan…
Ei voi sanoa muuta ku,johan on upea,voe voe ku olis sisusta kuvassa myös.
Onnistunut ja sangen aidon näköinen pienoismallikimara. Idea hauska ja toteutus viimeisen päälle - ilo silmälle. Yksi ainoa asia pisti silmään ja se oli skootterin koneluukun rajaus, joka oli turhan paksu/vahva.
Ei tuosta enää hirveän paljon haukuttavaa irtoa, vaikka kuinka yrittäisi. Kerrassaan mahtava malli, jota jaksaa ihmetellä vähän pidempääkin ja aina löytää jotain uutta ihmeteltävää.
Todella hieno on! Mistä saisin tuollaisia sidontaliinoja kun tarvitsisin auton kiinnittämiseen traileriin? Teetkö ne itse vai oletko ostanut jostain?
Toni Pitkänen kirjoitti:
Mistä saisin tuollaisia sidontaliinoja kun tarvitsisin auton kiinnittämiseen traileriin? Teetkö ne itse vai oletko ostanut jostain?
Itse liinat on samaa materiaalia, mistä voi tehdä turvavöitäkin. Taustaliimalla varustettua kangasmaista materiaalia. Kiristimet on omaa fotoetsituotantoa, tulee ehkä tuotantoon myöhemmin.