Pienoismallit.net

Vulture Gunship

Warhammer 40k

Warhammer 40'000 pelin Imperial Guardin (nykyään Astra Militarum) armeijaan kuuluva rynnäkköalus, joka perustuu Valkyrie miehistönkuljetusalukseen. Sen tärkein tehtävä on tukea Valkyrieitä miehistönkuljetustehtävissä ja siihen saakin aika reilusti potkua erilaisten ohjusten, rakettien ja laserien muodossa. Varsinaisesti alus on osa Imperial Navya, mutta ne toimivat aina jonkun joukkoyksikön sisällä ja tässä tapauksessa tämä tulee parin Valkyrien kera Elysian Drop Trooppien rinnalla.

Hiukan triviaa:

Paino: 9 tonnia.
Pituus: 19.2m
Siipien kärkiväli: 14.2m
Korkeus 4.9m
Operointikorkeus: 11km
Nopeus: 1100 km/h
Kantama: 2000km ilmakehässä
Pääase: Raskas bolter (200 ammusta)
Muut aseet: 4 kiinnikettä
Suojat: 75mm

Vulture on Forge Worldin (GW:n sisaryhtiö) hartsisarja, joka korvaa GW:n Valkyrien rungon sekä takaosan lähestulkoon kokonaan. Runko koostui kolmesta osasta ja jo niiden yhteennaittaminen vaati aikalailla hiomista ja säätämistä. Suuremmat ongelmat alkoivat kun rupesin liittämään tuota rungon takaosaan tulevaa kaksiosaista perää. Puukkoa joutui antamaan aika rankasti, jotta kaikki istui paikalleen.

Alus oli ihan hauska maalata. Välillä mukava ettei tarvitse seurata referenssejä vaan voi valita lähestulkoon mitä haluaa. Pohjamaalina käytin AK:n mustaa, mutta muuten muutamaa detaljia lukuunottamatta kaikki on maalattu Citadelin värein. Päävärinä käytin Mechanicus Standard Greyta jonka päälle vedin hyvin ohuena Fenrisian Greyta, jolla sain aikaiseksi hiukan epäsäännöllisen sinisen harmaan sävyn.

Kommentit

Minulle ihan outo genre ja uusi tuttavuus. Näyttää rujonpuoleiselta lentolaitteelta. Pinta on aika eläväisen oloinen. Jotenkin vaikuttava kapistus. Sanoisinpa, että peräti tylyn näköinen ilmestys, persoonallinen. Eipä tässä paljoa osaa kommentoida.

Onkohan suunnittelijaa inspiroinut Bronco, Vampire, Flitzer, SAAB tai joku muu..
E-P
GW:n suunnittelijat ovat tunnetusti lainanneet joka puolelta sekä aitoja koneita että elokuvia, kirjallisuutta yms.
Jermakki 7.1.2018 22:42 Vastaa lainauksella
Siistiä jälkeä. Hyvin elävöitetty harmaa pinta.
Kiitos. Tuommoinen harmaa lähes 30cm pitkä mötikkä pelipöydällä näyttää aika rumalta, joten panostin tällä kertaa nimenomaan tuon harmaan pinnan elävöittämiseen. Mielestäni onnistui ihan ok ja mukava kuulla muidenkin pitäneen siitä.