Pienoismallit.net

GAZ-67B

Pitää kai se jotain julkaista tälläkin vuosikymmenellä :) Malli on aloitettu joskus kymmenisen vuotta sitten, jäi silloin kesken kun onnistuin mähräämään takapeltiin liimaisen peukalonjäljen. Löysin mallin joku viikko sitten kun kaverin kehotuksesta pengoin jemmaani. Tuumasin sitten että koitetaanpa saattaa valmiiksi. Jälki lähtikin kevyellä hionnalla, pohjamaalin jälkeen jäljestä ei näkynyt jälkeäkään… Heh. Maalia menikin sitten paljon, kun eka kerros osoittautui niin tummaksi vihreäksi, että äytti melkein mustalta. Peittyi onneksi sekin sitten vaaleammalla sävyllä, vaikkei tämä nyt kai aito neuvostovihreä ole tämäkään.

Maalin päälle ruutasin pari kerrosta AK:n Gauzy agentia (loistavaa kamaa!), siirtokuvien päälle kerros samaa, luraus Tamiyan mustaa panel lineria, lisää Gauzya, ja viimeiseksi pari kerrosta Mig Ammo Lucky mattalakkaa (erinomaista kamaa!).

Tämä on kolmas tänä vuonna valmistunut mallini. Kaikki ovat olleet maakalustoa, mikä on aika pelottavaa, kun pidän itseäni kuitenkin enemmän leko-miehenä. Olen kohtuu tyytyväinen malliin, ja tiedän suurinpiirtein parannuskohteet seuraavaa ajatellen, mutta mielipiteet ja kommentit ovat tervetulleita.

Kommentit

Mallin esikuva taisi aikanaan saada arvion: "olemme valmistaneet maastoauton, mutta siitä tuli sellainen ettei sillä aja sataa metriäkään kun se jo särkyy". Malli vaikuttaa asiallisesti rakentuneelta, varsinkin kun 48-skaalaisena kysymys ei ole suuren suuresta kapineesta.