Pienoismallit.net

Tecnokar 20" Container

Pitkästä aikaa tuli tehtyä, pelkkä peräkärry. Italerilta löytyi kiva kontti kärry.
tätä mallia oli kiva rakentaa osat sopi hyvin paikoilleen. Likasin konttia ja itse traileria
mig production litkulla ja lisäsin vaarallisen aineen merkit.
Kilpailuta autovakuutuksesi! Ota uusi vakuutus kätevästi verkossa. Vakuutusten siirto hoituu automaattisesti ja palvelu on sinulle maksuton.

Kommentit

Jännä yhdistelmä kontista perävaunusta. Ihan kaikkea en ymmärrä mallista ja sen kytkennästä johonkin vetäjään tai muuhun..
Myös nuo vaarallisen aineen kyltit ovat hieman lainsäädännön kanssa ristiriidassa. ADR-kuljetuksissa ollaan tosi tarkkoja, että kuljetusyksiköiden merkinnät ovat oikein. Tämä lienee kuljetusyksikkö kuitenkin?

Mutta kiva, että olet tehnyt hieman erikoisemman mallin. Meinaatko tehdä jatkoa tälle mallille?
En vielä pojota, koska yllämainituista seikoista asiat riitelee mallissasi.
Katsotaan jatkossa.
Jonkilainen dioraama olisi suunnittelussa. Joo siitä vaarallisen aineen numero kyltit jäivät puuttumaan täytyy, lisätä ne eli kontissa oli tarkoitus mennä Moottori öljyä.
Lyhyt näppärä konttikärry, joka ei vie paljoa vitriinitilaakaan. Ovien lukitustangoissa on maali levinnyt, ne on tosin aika kinkkiset saada maalattua nätisti. Jospa Italeri joskus älyäisi valaa ne irtonaisina, se helpottaisi elämää kummasti.

ADR-merkinnöistä sen verran, että jos merikontissa kuljetetaan luokiteltua kappaletavaraa, on kontin joka sivulla oltava luokkaa vastaava suurlipuke ja yhdistelmän edessä ja takana tyhjä oranssikilpi. Eli tässä tapauksessa kolmosluokan (palavan nesteen) lappu vielä kontin etuseinään ja kärryn perään (ja tulevan vetäjän keulaan) tyhjä oranssikilpi.