Pienoismallit.net

Focke Wulf Fw-190

Fw 190 A-8

Hetki taas vierähtänyt edellisestä tuotoksesta (~3vuotta). Malli meni muuten kasaan aika kohtuullisella käsittelyllä ottamatta kantaa lasien istuvuuteen joiden kanssa yritin parhaani. (Eivät istu vieläkään) Noh tästä viisastuneena kohti uusia "pettymyksiä". Hyvää syksyn jatkoa kaikille.

Kommentit

Tämä olisi ihan hyvä sarja ilman tuota liian pientä kuomua, itsekkin olen tämän saman (toisessa paketoinnissa) kasannut ja silloin myös ihmettelin että vaikka muuten pinta detaljit ovat hyvät niin kuomun toteutus on hanurista.
Varsin siististi on toteutunut, eikä ainakaan ole säistetty piloille. Mallisarjasta tuon kuomun lisäksi voisi mainita nuo siivekkeiden kuoppaurat. Niitä pitäisi mielestäni hieman kittailla.
Rakennusteknisesti siisti suoritus. Ulkoinen olemus on hieman hämmentävä. Väri viittaisi korkeatoiminta hävittäjään mutta olettaisin, että siipien alapuoliset tykkipaketit kuuluvat rynnäkkökoneelle. Runkotunnuksessa taitaa olla sekä hävittäjä (10) että rynnäkkö (v5+BX) osaston merkinnät. Jos lähdetään siitä, että malli kuvaa huhti-toukokuun -45 koneyksilöä, voipi hyvinkin olla tuossa asussa.

E-P