Pienoismallit.net

Yamaha YZF-R1

Moottori ja katteet

Tätä on rakennettu jostain vuodenvaihteen tienoilta asti, ja tähän mennessä on valmiiksi saatu lähinnä moottori. Pakoputkistoon pitää vielä hiukan tehdä lämpövärjäymiä, ei mitään isoa kuitenkaan, piiloon se jää kuitenkin.

Katteet saatiin tänäviikonloppuna lakattua, pohjamaalivaiheesta onkin jo nelisen kuukautta. Vielä vaaditaan lisää kiillotusta ja lopuksi vahaa päälle.

Muista pikkuosista on maalattu lähes kaikista pohjavärit, vielä vaaditaan paljon teippaamista ja pienimpien detaljien maalaus, sitten päästäänkin jo rakentamaan.

Alunperin idea tälle oli, että kaverin kanssa rakennetaan molemmat omat R1:t Lahden näyttelyyn 2015, mutta josko tämä vihdoin olisi nähtävillä siellä, vain kaksi vuotta myöhässä…

Kommentit

Huikeaa työtä ja aikaa mennyt paljon. Mutta jo tähän astisista osista paistaa läpi mielenkiinto ja antaumus tehdä malli esikuvansa näköiseksi.

Harmittaa, että pakosarja ja moottori jää kaikkine hienouksineen suurimmalta osalta piiloon.
Jatka vaan blogia, koska silloin saa parhaan käsityksen mallin teosta ja sen hienouksista ja vaikeuksista.
Nämä sinun kaks´pyöräiset ovat aina olleet lähellä sydäntä tällaiselle vanhalle joitain kisoja ajaneelle ja moottoripyöräurheilussa mukana koko elämänsä olleelle ukkelille.
Mukava jos täältäkin löytyy joku joka näistä pitää. Ei näitä liikaa tunnu olevan täällä, harmi vain.

Missä kisoissa ja millä kalustolla olet ajellut, jos saa kysyä?
Kilpailuta autovakuutuksesi! Ota uusi vakuutus kätevästi verkossa. Vakuutusten siirto hoituu automaattisesti ja palvelu on sinulle maksuton.