Pienoismallit.net

Messerschmitt 109 G6, FAF MT-443:n rakentaminen

MT-443:n rakentaminen päättyi

Mallini viimeistely jäi hieman kesken, tosin opin mallia tehdessä koko ajan uutta. Harmillisesti tämä on viimeinen kuva koneesta, kovin erilainen kuin mitä pitäisi, kun rakentaminen päättyy. Haluaisin kuitenkin vinkkejä rakentamisen kehittämiseen teiltä kokeneemmilta.

Päätinkin aloittaa uuden, saman kokoluokan Mersun rakentamisen, mutta vähän erilaisin tavoittein. Siitä sitten myöhemmin toisessa rakennusblogissa.

Sain kunnian olla mukana saattelemassa Kostia viimeiselle lennolleen, kuten pappi osuvasti sen sanoi. Samalle matkalle jäi myös MT-443 pienoismalli, joka koristaa Kostin tyttären kirjahyllyä.(Harmi, että en saanut mallia valmiiksi, että Kosti olisi sen saanut itselleen, myöhästyin viikon verran viimeistelyssä…)

Kommentit

AJ 23.9.2018 20:06 Vastaa lainauksella
Moi Jari, Hyvältähän Kosti Keski-Nummen Bf 109G-6 MT-443 näyttää. Hienoa, että täytti tehtävänsä muistopöydässä. Oiva lisä Suomalaisuus -ryhmikseen. Mainiota työtä! Parhain terveisin, AJ
Kuten AJ jo totesi, niin mielestäni myös äärimmäisen hienoa, että toteutit mallin hänen muistopöytään.

Suuri kunnioitus.

Ja kiva, että saatiin tämäkin ryhmikseen.

yt.
MK
Kiitokset kommenteista, AJ ja Mika. Tämä oli ensimmäinen lähes valmis lentokonemallini 30 vuoteen. Olin erittäin vaikuttunut ja voisinko sanoa, otettu, kun mallia pyydettiin Kostin muistopöytään. En vain enää voinut tuoda konetta viimeisteltäväksi kotiin, vaan mielestäni se kuului Kostin tyttärelle.