Pienoismallit.net

67 Chevelle ss 396

Rast style

No jo sai harjoiteltua viimein suolaa haavoihin mallin teon,eli Rust style tyylisuunnan mallin.Chevelle on kasattu
suoraan laatikosta sen kummempia muutoksia jasäyksiä,mitä nyt jokunen letku ja johto konetilaan lisätty.Malli no kuten rust tyyli on maailmalla,ruosteinen kori ja muuten aikas hienossa kuosissa ja moottori puli kuten akselisto ja muu tekniikka hippukunossa.Malauksen aloitin normi pohja töillä ja pohjamaalilla.Ruskeaa ja suolaus,vaaleaa maalia ja lisää suolaa ja vihreää väriä.Hieman sutilla paikkauksia ja joitain eri ruskeita ja hieman mustia läikkiä kuvastamaan reikiä,ei raaskinut tehdä oikeita reikiä.Loppu kasaus ja jotain pensseli tökintää sinnetänne ja eiköhän se tässä ole.
Kertokaa se hänelle missä mielestänne meni mönkään,ja kai jossain kohdin onnistuikin.

Kommentit

hynkkeli 16.6.2017 19:38 Vastaa lainauksella
Tuossa on paikoitellen mielestäni varsin onnistuneita juttuja. Oikean kyljen etulokarin ja listan ruostekuprut näyttävät hyviltä samoin kuin keulassa päällä olevat puhkiruostuneet kohdat.
Muuten nuo ruosteet ei kaikissa kohdissa ole niin vakuuttavia, varsinkiin kun sitä on niin satunnaisesti eri paikoissa. Nyt auto näyttää paikoitellen hieman jotenkin keinotekoiselta. Puskurit ja vanteet kaipaisi himmennystä.
Pohjan ja konepellin sisäpuolen kurastukset olisi voinut tehdä paremminkin. Mutta hyvää harjoitusta ja joitain loistavasti onnistuneita kohtia tässä on.