Pienoismallit.net

Chevrolet Bel Air '62

Tälläinen valmistui jokuaika sitten. Elikkäs,sain mallin joululahjaksi ja sitä pikku hiljaa rakentelin. Lasit eivät käyneet kunnolla paikalleen ja jouduin sovittelemaan niitä pikaliiman kanssa,tämän takia laseissa on yläreunoissa pieniä jälkiä jotka peitin dekaaleilla.Myöskään alusta ei oikein mahtunut korin sisäpuolelle ja tämä jäi kaivelemaan kun näkyy helmojen alapuolella häiritsevästi. Maalattu ruiskulla,väri oli kokin Ford amethyste met muistaakseni,peili on tamiyan kuplasta ja loput osat ovat sarjan omia.
Risut ja ruusut ovat tervetulleita.

Kommentit

Viimeisessä kuvassa tuulilasi näyttää kummalliselle.Ei se livenä tuolta näytä,mutta korjaan asian ottamalla uuden kuvan kun on hieman valoisampaa eli huomenna.
hynkkeli 17.5.2017 20:57 Vastaa lainauksella
Mukavan näköinen Chevy!
Maalipinta näyttää hyvältä ja hienot kilvet.
Mikäs AMT:n paketointi tämä on, koodi on unohtunut sinultakin lisätä mallin tietoihin?
Kiitos!
Tämä on se amt:n Bill Jenkins super stock versio.
Nyt vasta huomasin tämän, mutta pakko sanoa että hieno Bel Air! Kaikinpuolin siistiä jälkeä, etenkin maali näyttää hyvältä rengas/vannesetti sopii hyvin tuohon koriin. Nää AMT:n kuuskakkoset on hienoja sarjoja, joten kiva nähdä että joku muukin rakentelee niitä (Itellä on useita hamstrattuna varastoon).
Nätti letukkahan tuo on. Kaverilla oli samanlainen aidossa skaalassa aikoinaan, sillä tuli nuorena kruisailtua ja tyttöjä nauratettua kauan, kauan sitten… Hienoa työtä Lenni!
YT
Kalle
Kiitän! Ainut mikä näissä "huippu kiiltävissä" maalipinnoissa on huonoa,niin kuvaaminen on aika vaikeaa jos valo ei riitä. Nyt tosin hommasin päivänvalo sävyisen led valaisimen ja johan alkoi kuvaaminen onnistua. Niin ja tätäkin on jo päivitetty mm. uusilla ikkunalistoilla,yms pienillä korjauksilla.