Pienoismallit.net

T-34/76

Zvezdan hieman hankalasti rakennettavissa oleva näkemys neuvostoliittolaisesta teräshirviöstä joka tuskin esittelyä kaipaa. Malli taitaa olla noin viides valmiiksi saamani malli sen jälkeen kun harrastus alkoi uudelleen kolmisen kuukautta sitten. Tosiaan aika hanka rakennettava eikä hirveästi detaljeilla juhlimista ollut mutten alkanut tähän mitään lisäilemään. Maalaushommat siveltimellä vallejon maaleilla. Ensimmäistä kertaa yritin öljyväreillä filtterien tekoa, mutten kyllä tiedä tekikö se tästä yhtään kauniimpaa :) Lisäksi pientä vanhennusta tamyan pölyseteillä. Anteeksi hieman huonohkot kuvat en ole oikein päässyt sinuinksi tuon kameran tarkennusasetusten kanssa.

Kommentit

Terve Miska!

Hieno malli huomioiden, että olet vasta 3 kk mallailut. Minulla "resurrection" mallailun jälleen aloittamiseen kesti 45 vuotta.

Taustahan on ihan okei. Kuvatessa kannattaa kuvata ilman salamaa pienellä sulkimen aukolla ja jalustalta aikalaukaisulla.

YT
Kalle
Miska 13.3.2017 19:36 Vastaa lainauksella
Moi kalle! Olen joskus nuoremmassa iässä mallaillut aikaisemmin noin vuoden päivät ja itsellä taukoa noin 7. Vuotta. Itseasiassa en ole salamaa tässä käyttänyt ja jalusta kyllä pitäisi hankkia olen tässä valokuvauksessakin hieman vasta alkaja vielä.
Ihan kelpo Sotkahan tuo on! Ainoa mikä minua kovin häiritsee on tuo hinausvaijeri, joka on suora ja jäykkä kuin rautakanki. Varmaankin se tuli tuollaisena mallin mukana, mutta ei vaijeri ole noin tönkkönä muuta kuin jännitettynä. Voisiko sitä hiukan taivutella seuraamaan alustan muotoja?
Miska 14.3.2017 12:20 Vastaa lainauksella
Kiitos! Oikeassa kieltämättä olet kun näin jälkikäteen ajattelee, mutta niinkuin jo mainitsin että mallin laatu on aika huono joten en tiedä että kuinka helposti se on taivuteltavissa ilman että sitä rikkoo.