Pienoismallit.net

Summit Mini

V6 turbo intercooler rwd

Takavetoinen Mini V6 turbo intercoolerilla varustettuna. Kone on Ford Sierra XR4:stä. Ahdin ja muut rensselit on omaa tekoa. Ovia pidensin ja siirsin b-tolppia. Summit - mainokset ovat tarroja, joita leikkelin ja asettelin pitkän tovin, kun nehän eivät helposti taivu pyöreän korin muotoihin kuten dekaalit. Ja jäähdytinhän on takana helman alla, kun nokalla ei enää ole sille tilaa.

Kommentit

Oletko laittanut tarrat kylkiin ja takalasiin? Ymmärrän kyllä, että jotain spessua autoon olet halunnut, mutta erikoissiirtokuvia on markkinoilla myynnissä. Tai netistä löytyy ohjeita miten tehdä omia siirtokuvia, jos haluat jotain ihan todella tiettyä. :)
Pasi juu on ne tarroja. Omien dekaalien teko on tuttua ja onhan niitä aina ostettavissakin. Halusin vaan kokeilla, miten tuommoinen tarra taipuu korin päälle, kun semmoisia sattui tavaratilauksen mukana tulemaan. Eihän ne yhtä nätisti pintaan istu kuin siirtokuvat. Tulipahan vaan kokeiltua, saa ne helposti poiskin.
Taas hauskaa ja erilaista Ismolta. Maski näyttää hyvältä kun ritilä on oikeasti ritilä eikä aukot litkuttamalla tehty. Ja tommosella koneella alkaa kulkineen teho-paino-suhde olla kohdillaan. Asiaa!
Kilpailuta autovakuutuksesi! Ota uusi vakuutus kätevästi verkossa. Vakuutusten siirto hoituu automaattisesti ja palvelu on sinulle maksuton.