Pienoismallit.net

hanssin-jukka

dc-2

hanssin-jukka tyyli tulee siitä että tämä malli on tehty niin että se muistaa vanhaa kuvaa kun kaikki kuvat olivat mustavalkoista maali on vannehopea ja kiltävä pinta ja käsin maalus no ei niin hyvä mutta muuten tuli ihan ok malli mutta pääsiä on että malli oman mielestä hyvä

Kommentit

Mielenkiintoinen näkemys Hanssin-Jukasta. Omalla tavallaan tunnelmallisia valokuvia. Taustakin on ihan OK mustavalkokuvissa. Havunneulaset vain hieman pistävät silmään :)

Rakennusjälki näyttää kohtuullisen siistiltä. Onko yksi potkurin lapa taittunut vai liimaus pettänyt? Antennivarustus taitaa olla hieman vajaa. Maalasitko kokardin ja tekstit myös pensselillä? Melkoisen haasteellista. Runkoraidan maalaamisessa kannattaa käyttää teippauksia apuna. Kuitenkin ihan hyvä kokonaisuus. Lisäpojo hieman haastavasta ja mielipiteitä jakavasta esillepanosta.

Satutko tietämään onko MPC/ERTLn mallilla mitään tekemistä MPMn kanssa? Olettaisin että ei, mutta mistä sitä nykyään tietää. Onko matkustamo tyhjä vai tarjosiko mallinvalmistaja sinne penkkejä?

t: E-P
ei ollut penkejä ja malli on kyllä MPMn en vaan nyt löytänyt oikea nimeä ja pensselillä maalasin
Mielenkiintoinen ja hyvä idea, mutta rakennusjälkeen pitäisi kiinnittää enemmän huomiota. E-P:n mainitseman raitojen, kokardien ja runkotunnusten maalausjäljen lisäksi saumat ovat auki useammasta kohdasta ja vasemman siiven yläsaumassa on millin rako.
joo kiitos tämä olikin mun eka kone malli niin itsekin huomasin nuo jälkeen käteen
Sinänsä erittäin hieno aihevalinta. Noin niinkuin Suomi 100v. aiheeseen liittyen.

Ota kuitenkin opiksi jo aiemmin annetut kehitysehdotukset. Tee malleja aina vaan paremmin, ja opi siinä sivussa mallailusta lisää.
"Keep on modelling. Model what you want and the way You want"
Ennenkaikkea pidä mallailu hauskana. Siitä vain eteenpäin.
MPM:n DC-2 on ymmärtääkseni haastava malli ensimmäiseksi malliksi. Hyvin olet saanut sen kasaan. Tästä on hyvä jatkaa.
no kiitos haastava malli oli kyllä että saa jotekin kasaan
tero nurmi kirjoitti:
ei ollut penkejä ja malli on kyllä MPMn en vaan nyt löytänyt oikea nimeä ja pensselillä maalasin
Osoittaa melkoista hurjapäisyyttä ottaa ensimmäiseksi malliksi MPMn DC-2. Ei ole kaikkein helpoiten kasautuva. Kokemusta aiheesta on, sillä olen väkertänyt samaa MPMn mallia jo jonkin aikaa. Mikään ei oikein istu mihinkään ilman sovittelua. Ja liimaamisen jälkeen aina joku sauma irvistää… Propellipipon noston arvoinen suoritus, että maltoit tehdä mallin valmiiksi.

t: E-P
tero nurmi kirjoitti:
ei ollut penkejä ja malli on kyllä MPMn en vaan nyt löytänyt oikea nimeä ja pensselillä maalasin
Kyllä siellä listassa pitäisi MPM löytyä, ainakin mitä itse tarkistin niin on heti MPC/ERTL:n alla.

Olin aikeissa mainita noista maalaus- ja rakennusteknisistä jutuista, mutta niistä olikin jo, joten pitää toistaa se että ei ekaksi malliksi yhtään hullumpi! Ja vielä hieman vanhemmasta MPM:n sarjasta, ne eivät yleensä ole sieltä helpoimmasta päästä.