Pienoismallit.net

AT-ST - Asennon muutos & vanhennusprojekti

Tuli hankittua tällainen valmiiksi rakennettu malli, en siis ota kunniaa kasaamisesta ;)

Ostin tämän sillä ajatuksella, että muokkaan asennon haluamakseni ja tottakait vanhentelen sen. Tuohan oli maalattu valkoiseksi, eli "lumitaistelu" väreissä.
Nyt Ewokien metsään sopivammassa olomuodossa, pensselillä sotattuna…

Hieman oli muutakin siistelemistä kuin tuo jalan ylä- ja alaosien katkaisu ja uudelleen asemointi, joten vanha maalaus tuli poistettua hiomalla melkein kokonaan.

Lisätty sähköjohdosta vääntelemällä katolle turvakaari.

Pistin kaverin seisoskelemaan saunakiven päälle, "maastona" kaikenlaista purua mitä 1/1 taloremontin yhteydessä syntyi.

Itse tyytyväinen lopputulokseen, tuon voisi laittaa takan päälle katseita keräilemään.

Kommentit

Onko AT-ST:n "lantio" tai miksi sitä osaa nyt kutsuisi. Siis tarkoitan osaa mihin ohjaamo ja jalat liittyvät. Asiaan: onko sen tarkoitus olla erivärinen? Olen elänyt nimittäin siinä uskossa aina että se on saman värinen kuin muu kone…
Liikkeessä ja valmiina ampumaan. Asennointi on melkoisen onnistuneen näköinen. Nämä Tähtien sota -vermeet on aina olleet jotenkin niin kiehtovia. Pieni Ewokki vaan vielä katolle hyppimään, miehistö komentosillalle ja kaikki tarpeellinen on mallissa. Jos sinulle kiertyy muuten "turhia" tähtien sota-malleja niin ota meikäläiseen (taas) yhteyttä :D
Yritetäänpäs selvittää. Eli tuo iso kuva (valkoinen malli) on se asento ja väritys minkälaisena mallin hankin. Rakentaja siis päättänyt tehdä sen suoraan boksista ja maalata noin. Mielestäni myös tuo "lumiväritys" on kokonaan valkoinen, en tiedä miksi harmaana "lantio". No se ei nyt haittaa koska tuosta tulee lähes samanvärinen kokonaisuudessaan, elikkä ewokkiväritystä tyyliin ROTJ.
Ja tuo missä jalat on irti kropasta on se asento minkä olen mallille tehnyt. Eli ei oo liikkuva vaan tulee paikallaan töröttäväksi.
Otan vastaan vihjeitä mistä saisi ewokin näköistä karvaturria tuossa n. 1/54 skaalassa… Voishan sen itsekin väsätä jostain, jos taidot riittää. Ainahan sitä voi vaimon valjastaa hyötykäyttöön ;)

Tomi: Onhan noita laatikoita hyllyssä, mutta taitavat tulla tänne ihan kasattuina kuviin ;)