Pienoismallit.net

Somua S-35

29e Regiment de Dragons 1940

Tamiyan Somua paranneltuna Mr Modellbaun resiiniosilla ja Eduardin etseillä. Maalattu Tamiyan maaleilla ja sotkut öljyväreillä ja pigmenteillä. Malli esittää alaotsikossa mainitun yksikön komentovaunua. Kyseisestä yksilöstä löytyy melko hyvin kuvia chars francais nettisivustolta ja tunnukset puolestaan Histopic nimiseltä aftermarket dekaaleja valmistavalta yritykseltä. Mallin esikuva oli siis helppo valita. Maalauskaavion sävyt aiheuttivat hieman pään vaivaa. Niitä on tunnetusti mustavalkokuvista hankala aukottomasti päätellä. Eräs mallarikollega laittoi muutaman väripiirroksen Trackstoryn Somua opuksesta ja aikalailla samoihin sävyihin olin itsekin päätynyt mustavalkokuvia tutkiessani. 100 prosenttisesta oikeellisuudesta en tiedä,mutta onpahan ainakin värikäs yksilö. :)

Kommentit

Hyvät sävyt maaleissa. Nuo antennit näyttää melkoisilta lipputangoilta, mutta tummosiahan ne oli. Tähtiä ropisisi paljon, jos olisi nahdollista antaa
Heikki R 15.12.2016 12:38 Vastaa lainauksella
Komia "patonki" camo on hieno, pientä metallinkiiltoa tykinputkensuulle, teräviinkulmiin…

tv: Heikki R
Jermakki 15.12.2016 17:52 Vastaa lainauksella
Siistiä työtä. Hyvä malli. Jotenkin näyttäisi siltä, ettei pölytys telakoneiston suojalevyjen, telojen ja ylärungon kesken ole ihan rytmissä. Ja sitten vielä ihan pikkunen maastoalusta ;).
AJ 15.12.2016 22:31 Vastaa lainauksella
Moi Veli-Matti, Onpa taas tyylikäs ja charmikas ranskatar tullut pajaltasi. Ei nillityksiä, urputtamisia eikä mitään muutakaan negatiivista, vaan pelkkiä kehuja - kaikki elementit hienosti kasassa. Antille iso käsi hienoista kuvista. Johonkin dioon tämä sopisi kuin nenä päähän. Upea vaunumalli - kyllä diggaan! Parhain terveisin, AJ
Kiitoksia kommenteista. :) Suurin osa tästä vaunusta otetuista kuvista on saksalaisten ottamia "matkamuistokuvia",joissa vaunu on hylättynä tiilirakennuksen edustalla. Aiheesta saisi kieltämättä hyvän dion. Pitäisi vaan hankkia isompi asunto ensin…;)