Pienoismallit.net

Ford 1956 Pick Up

Pakettitavaraa - vain jarrusylinteri on scratch-osa. Lavan väritys: Tikkurilan Taika -akryylimaali (värinä "kupari"), joka tuli vaivoin ruiskusta läpi tuulilasinpesunesteellä laimennettuna. Tämä on hyvin pitkän rakentelutauon jälkeen kolmas valmistunut mallini.

Kommentit

hynkkeli 14.11.2016 15:03 Vastaa lainauksella
Kuvista on vähän vaikea hahmottaa kokonaisuutta, ilmeisesti mallissa on konepeltikin, mutta esim. ovista tai tuulilasista en ole varma. Googlen avulla selvisi minkä näköinen auto on kyseessä.
ja olisi kyllä mukava juttu jos pienoismallin tiedot edes jaksettaisiin laittaa mukaan, jos ei kuviin viitsi satsata, nyt tuosta takapuolelta otetussa kuvasta selviää että auto on Ford. Se helpottaa huomattavasti sivuston käyttäjiä, vaikka mallien hakemisessa, kun kaikki tiedot on laitettu.
Muuten ihan siistin oloinen malli.
Siistin näköinen peli. Mukavia värisävyjä ja moottoritilassa siistejä yksityiskohtia. Kokonaisuus olisi kyllä mielenkiintoista nähdä.
Ryhdikäs malli. Tuttu monogramin tuote taitaa olla.
Lawrence 19.11.2016 06:18 Vastaa lainauksella
Kiitos kannanotosta. Otan niistä opikseni. Tarkoitus toki on omien rakennelmien esittelemisen myötä tuoda iloa ja mielenkiintoista katseltavaa muille harrastajille. (Valokuvaaminen ei ole vahvin lajini :-) ).
PhantomII 19.11.2016 16:53 Vastaa lainauksella
Mielenkiintoisen värinen Foorti. Aikaa on käytetty konetilan ja lavan detaljointiin ja maalipintakin lienee viimeisen päälle, joten itse mallissa ei taida nokan koputtamista löytyä. Mutta mikä tarina värien valinnalla on?
Lawrence 21.11.2016 07:11 Vastaa lainauksella
Korin väri on jo markkinoilta poistunut Revellin metallimaali (jota lienee edelleen Tietonikkarin alelaatikossa n. 1e/prk) ja lakka Humbrolin emaliversio. Takaosan maali löytyi Bauhausin alelavalta (2 euroa/1 dl), ja on siis vesiohenteinen akryylisisustusmaali. Sen kanssa touhuaminen olikin melkoinen show, ja kerroksia tuli varmaan viisi - kaikki melko paksujakin vielä. Lokareissa ja lavassa se ei haittaa mutta muualla korissa se näyttäisi ehkä vähän tönköltä. Lakkaa en laittanut sillä puolikiiltävä sopii kokonaisuuteen. Tämä oli toinen ruiskulla maalaamani malli v. 1987 alkaneen rakentelutauon jälkeen. Maalipinta ei toki ole täydellinen, joskaan valumia tms. ei myöskään ole.