Pienoismallit.net

Messerschmitt Bf109 E-3

3./JG 52,Uffz. Karl Wolff, Pihen/Calais 1940

Laitetaan vielä yksi mersu tänne 1/48 kokoelmastani. Tässä olen käyttänyt Eduardin siirtokuvia Tamiyan mersussa.
Malli kuvaa JG52 Karl Wolffin(Eri kuin SS:n Karl Wolff) lentämää yksilöä.
Maalattu MRHobbyn akryyleilla ja ohjaamossa Eduardin etsivyöt jne.

Kommentit

PhantomII 6.11.2016 11:58 Vastaa lainauksella
Nätti E-Mersu. Äkkiseltään ei rakentelussa näytä mitään huomautettavaa olevan. Maalaus on aika tyylikäs ja valkoiset alueet "sulautuvat" hyvin mallin muuhun väritykseen, ollen sopivasti harmoniassa maalipinnan muuhun säistämiseen.

Alkupään Mersut ovat sirompia ja kevyemmän näköisiä kuin loppupään alatyypit ja ovat mielestäni mukavampia katsella, vaikka loppupään alatyypeissäkin on kyllä "sitä jotain".
Kiitokset kommentista! Totta, nämä alkupään mersut eivät ole ulkonäöltään niin agressiivisen näköisiä sotakoneita kuin loppupään sarja.
Komea mersu, rakennus ja maalaus nättiä kauttalinjan. Camo valkoisine alueineen on kyllä tyylikäs, sopivan puhtoinen alkupään mersuksi.
Kiitos Jarno kommentista! :)
Näyttävä E-Mersu kerta kaikkiaan. Rakennusjälki on erittäin siistiä.

Mihin ajankohtaan ja paikkaan tämä sijoittuu? Valkoisen värin määrästä veikkaisin loppukesää - alkusyksyä 1940 ja paikaksi jokin englannin kanaalin lähiseutu.
AJ 12.11.2016 18:17 Vastaa lainauksella
Moi Pekka, Yllä olevia kehuja kompaten jälleen näyttävä Mersu! Phantomia lainaten nämä alkupään Mersut ovat sirompia ja kevyemmän näköisiä kuin loppupään aggressiivisen oloiset alatyypit. Toki molempia sekä alkupään että loppupään Mersuja on kivaa katsella, molemmissa on viehätyksensä.

Eikohän tuo Mersu ole tämä: Uffz. Karl Wolff, 3./JG 52, Pihen/Calais, France, August 1940, kuten jo alaotsikossa ilmaistaan. Eli kyseessä on elokuu 1940.

Upea Mersu upealla camolla. Parhain terveisin, AJ
No kappas, pitää opetella lukemaan kuvatekstien lauseet loppuun asti, niin ei tule kyseltyä turhia ..
Näyttävät kuvat veivät kaiken huomion ;)
Kiitos, AJ ja E-P mukavista kommenteista!