Pienoismallit.net

messerschmitt BF 109 E3

3/jg 51 mannheim-sandhofen talvi 39-40

Edun mukavasti rakentuva mersun e3:nen valmistui, halusin rakentaa 1940luvun kuosissa olevan mersun,ennen isoja rytinöitä ja profibackista löytyikin yksilö. Minimaalinen säistys kun sotakin vasta alussa ja koneet miltei uusia. Maalit gunzen säistys AK:n tuotteet, etseistä käytin kaikki mitä koneeseen tuli ja ne toikin mukavasti eloa kabiiniin, seuraavaksi petsamon sotaratsu.

Kommentit

Luuranko kädet on hienot dekaalit. Antennilangan kun kiristät ja leikkaat tuon ylimääräisen pois niin hyvälle näyttää.
Dekaalit ja tämä camo innosti rakentaan juuri tämän version. Antennilangan asennus oliki sitte ihan oma maailma, sain sen laitettua paikoilleen ja ja aloin gun metallilla maalaan niin räpsähti tuosta kuomusta irti tuo varsi. No liimailin takaisin ja seuraavaksi se päättiki antautua tuolta pyrstön päästä irti. no eiku liimaamaan ja kireälle niin hetken näytti hyvältä ja sitten löystyi. Nyt se saa olla tuossa hyllyssä muitten mersujen joukossa:)
AJ 13.10.2016 20:35 Vastaa lainauksella
Moi Jarno, Paavoa kompaten hyvältä näyttää Eemeli Kolmonen, tuo sakujen alkusodan aikainen vihreä-vihreä camo jostain syystä miellyttää silmää ja nuo dekaalit kruunaa camovärityksen. Paavo toikin esille jo pikkunillitykset, kokonaisuus on erinomainen. Parhain terveisin, AJ
Upea E3 Mersu!

Ylläolevia kompaten, kokonaisuus loistava! Mitäpä tuohon lisäilemään koska Mersu on aina Mersu ja se on upea!
Kiitos AJ: Antennilangan viritys oli melkonen souvi, se saapi olla nuin:) Dekaalit on ja varsinki tuo luuranko käsi melko näyttävät.

Kiitos jean: Mersuja on aina mukava rakennella, ja olin jo pitkään halunnutg rakentaa sodan alun mersun. Seuraava mersu on jo työnalla petsamossa toimivan jg5:en työkalu:)
jarno törmänen kirjoitti:
Seuraava mersu on jo työnalla petsamossa toimivan jg5:en työkalu:)
Sitä siis odottelemme :)
Vaikka kuvat ovatkin hieman hämäriä, näkyy niissä selvästi hienosti onnistunut mersu. Itsekin kyseisen mallin rakentaneena tiedän että sen kanssa saa olla tarkkana paikoitellen, mutta tämä on mennyt hienosti kasaan. Camo on tosiaan vähän harvemmin nähty ja siitä myös plussaa. Seuraavaa odotellessa :)
Kiitos janne, otin kuvat ulkona ja vaikka oli tavallista kirkkaampi päivä niin hämyksi jäi hieman kuvat. Valokuvaus lamppujen ja telineen teko vielä vaiheessa, kyllä edun mersut on muuten todella mukavia rakentaa mutta varsinkin moottoripellitysten kanssa saa olla tarkkana. Tästäkin sai pariinkertaan sovitella oikein huolella että istuivat. Camo on omaankin silmään hieno ja erillainen.