Pienoismallit.net

Pihan perältä

Ensimmäinen rakentamani dioraama. Bmw on jokin miljoonalaatikko löytö,muistaakseni fujimin tekele.Traileri mpcn capricen mukana tuleva hieman yksinkertainen ja kontista ei tietoa. Kokeilin mallissa erilaisia säistämis tekniikoita ja omaan silmään näyttää ihan hyvältä.Lähinnä harjoittelin eri tekniikoita erästä isompaa projektia varten.Malli ei ehkä ole mitään ammattilaistasoa,mutta pääasia että rakentaessa oli hauskaa. En nyt keksi mitään muuta kirjoitettavaa. Risut ja ruusut ovat tervetulleita.

Kommentit

Aidon näköinen! Autojen pienoismalleihin en ole ollenkaan perehtynyt mutta tässä maisemassa on sellaista mistä pidän.
Todella hyvää jälkeä!
Kiitos!
Rohkenen kommentoida, vaikka en autospecialisti ole ollenkaan.
On kyllä kovasti aidon referenssikuvasi näköinen dio. Tunnelmapitoinen setti. Elämäänähnyt oikeanoranssinen raaseripemari kontinkyljessä pistää kyllä miettimään, mitä "rallihommia" tuolla kontissa oikein harrastetaan. Toivotaan, että ainakaan autoveroja ei suunnitella välteltävän…
Valokuvakerhossa kertoivat meikeläiselle, että salamakuvauksessa pitäisi vältellä suoran salaman väläytystä, latistaa kuulemma vähän tunnelmaa, mutta pitäähän sitä joskus raakadokumentoida.
Detaljeista iso rekan (?) rengas vanteineen on komea kulahtanut vanhus.
Ammattilaistasossa voi muuten joskus paistaa sarjatuotantomaisuus ja voiton maksimointi häiritsevästi läpi, joten se ei aina välttämättä ole edes tavoiteltava asia. Kyllä särmää ja säröä pitää aina välillä löytyä!
En ole todellakaan mikään automallierikoisasiantuntija joten en osaa sen enempää itse autosta sanoa, mutta hyvältä näyttää! Oikein aidon tuntuinen tunnelma ja etenkin tuosta ulkona otetusta kuvasta voisi melkein luulla että se on oikea 1:1 valokuva. Hyvää työtä, jatka samaan malliin!
Tällaiseen pihapiiriin voisi hyvinkin törmätä maailmalla. Kaikki asiat tässä dioraamassa näyttävät ikään kuin jollain tavalla paikalleen unohtuneilta, mutta se on pelkästään positiivista.
Ihan hyvä dio,kaikki mitä näkyy on mielestäni ihan oikein ja niin kuin pitääkin.Lisäyksenä pitäis laitaa jokunen ruohotupsu,viokukka kasvaa jokapaikassa,vois olla parilehti nippua paikallaan.Trailerin eteen olis passeli jonkinlaiset renkaan jäljet autosta joka on sen tuohon työntänyt.Mutta varsinkin ekaksi dioksi varsin loistava.
Kiitos kommenteista! Tosiaan tuossa saisi olla jotain ruohoa,tms ja nuo renkaan jäljet on kanssa hyvä idea. Täytyy katsoa jos joskus parantelisi tätä vähän.
Hyvän näköinen dio..varsinkin kun tuo ulkoa otettu kuva. Pienet ruohotupsut talon nurkilla ja siellä täällä antaisi vielä lisää eloa ja realisuutta. Tuppaa tuo luonto aina valtaamaan joka paikan.

Mutta yleis vaikutelma silti mielettömän hieno.
Tosi hieno! Aivan kuin kuvat olisi oikeasta pihan perästä. Salamavalossa otettukin näyttää siltä, kuin iltahämärässä liiketunnistinvalotolppa olisi syttynyt hiippailijan takia. Bemari on uskottava, mutta ehkä toi cuuleri olisi jo lähtenyt pitkäkyntisen matkaan… Kuorkin vanne on ihan kymppi. Niitä ruohotupsuja ja jotain heinänkorsia vielä, niin tähtimäärä kasvaa.