Pienoismallit.net

Chevy van G30

Pojankossin päiväuni

Nuornamiesnä jotakuinkin tällainen oli haaveissa joskus saada kulkupeliksi. Mutta opiskelijan budjetilla piti aluksi tyytyä ajelemaan vm. 1975 diesel Ford Transitilla ja myöhemmin Toyota HiAcella. :-O

Kommentit

Erittäin pirteä väri! Mitä maalia/sävyä käytit? Kokonaisuus näyttää erinomaiselta. Rekisterikilpi on ainut joka hyppää vähän silmille… Jotenkin ei vain näytä ihan aidolta. Mutta tuo on vain pikkuseikka! Kokonaisuus on todella upea!!
Pidän!
Hieno näkemys tästä pakettiautojen kuninkaasta. Räyhäkän näköinen - pidän myös! Kieltämättä tuo vaan enemmän aitoutta tähän, että olet liuottanut 'kromit' pois ja vetänyt kaiken keltaisella. Toimiva idea. Kattoluukku on 10+
Petri Jaakkonen kirjoitti:
Mitä maalia/sävyä käytit?… Rekisterikilpi…
En enää muista, mitä maalia käytin. Yleensäkään ei tule kiinnitettyä huomiota maalin valmistajaan/ värinumeroon. Otan maaliarsenaalistani sillä hetkellä sopivimman sävyn ja aika usein sotkottelen niistä kulloiseenkin tilanteeseen hyvältä näyttävän sävyn.

Rekisterikilpeä ei tuolloin ollut mahdollisuutta tulostaa mistään, joten piirsin ne omin kätösin. Kuten huomata saattaa, tarkoituksella tuli valittua helpot vapaalla kädellä piirrettävät kirjaimet ja numerot :-)
Mika Louhiaho kirjoitti:
…että olet liuottanut 'kromit' pois ja vetänyt kaiken keltaisella.
En ole koskaan tykännyt kromista. Jotenkin oikeatkin autot ja moottoripyörät näyttävät ihan leluilta, jos niissä on liikaa kromia.
Oikein hyvin onnistunut kokonaisuus. Kromien poisto sopii tähän malliin hienosti. Kuskin puolen etupyörää voisi kääntää vähän enemmän linkkuun.
Ari Oksanen 24.10.2016 06:56 Vastaa lainauksella
Hmm…pitääpä mittailla kulmat ja tarvittaessa pidentää raidetankoa. Kiitos huomiosta.

fi.wikipedia.org/wiki/Ackermannin_ohjausj%C3%A4rjestelm%C3%A4#/media/File:Ackermann.svg

;-)