Pienoismallit.net

M26 Pershing

Pershing Saksanmaalla

Tämänkin projektin nyt ajattelin tänne laittaa, kun vihdoin sain kuvatkin otettua… Tämä oli siis ensimmäinen dioraamani, joskus vuonna -14 taisin tämä väsätä… sarjasta hatara muistikuva, että rakentui ihan mukavasti ja oli konehuonekkin kalustettu.
Ajatuksena oli näin muistellakseni Pershing juuri saksaan saapuneena syksyllä -45. Ajankohta ei oikein sovi , joten muutan sitä nyt, eli Pershing on jätetty Saksaan vartioimaan rauhaa.Jätin arvioinnin tällä kertaa pois. Risut ja ruusut tervetulleita :)

Kommentit

"Ajatuksena oli näin muistellakseni Pershing juuri saksaan saapuneena syksyllä -45…"

Taishan siinä käydä niin, että sakemannit antautuivat jo toukokuussa?
Mika Kauranen kirjoitti:
"Ajatuksena oli näin muistellakseni Pershing juuri saksaan saapuneena syksyllä -45…"

Taishan siinä käydä niin, että sakemannit antautuivat jo toukokuussa?
niin, sitähän siinä sen jälkeen kirjoitinkin että menee hiukan what-ifin puolelle, mutta minun puolestani saa jäädä näin, toisaalta syksy 44 ei myöskään olisi toiminut , kun pershingit saapuivat vasta kevättalvella…

Periaatteessahan tämä tilanne olisi kummiskin mahdollinen, jenkit valvomassa rauhaa saksan antaumisen jälkeen?
10kpl;ta yhteensä 3:ssa ja 9:ssâ US PSD:SSA t-26 pershing oli länsirintamalla vuodesta 1945 helmikuuta, ainakin yksi tuhosi Panther vaunun saksassa.
Olisiko ollut Aachen katedraalin edessä, tuosta oli artikeli lehdessä.
Nyt ei muistu missä, mutta oli valokuvien kanssa.
Siis DIO ON ok
"Siis DIO ON ok"
Juurikin näin, mutta otsikon teksti:

"victory is near" ei oikein sovi, koska voitto tuli jo. Tai sitten pitää vaihtaa syksystä keväälle (kesälle). Anteeksi, olen tällainen pedanttinen;)
Hyviä asioita nostitte esille, tuon otsikon muutinkin jo, kai sitä voisi dioa hiukan vielä muokata jotta olisi historiallisesti asiallisempi… :)