Pienoismallit.net

U.S. Modern 4X4 Utility Vehicle

Vehje joka ei sen kummemmin kuvauksia kaipaa. Kyseinen yksilö on ohjeiden mukaan maalattu "1th Traffic Platoon, A Company, 210th MP Battalion, 16th MP Brigade, Camp Cobra, Iraq, Gulf War, February 1991". Ja kyllä, ohjeissa sanotaan "1th" :)

Rakennettu Tamiya OOB II -ryhmikseen vaikka samalla olenkin halunnut tehdä myös Persianlahden Sota -ryhmikseen sopivan mallin. Malli on suoraan boksista ilman mitään lisäyksiä. Maalit Tamiya, AK ja Vallejo. Puuteroitu Migin tuotteilla ja pesut AK:n.

Malli oli näytteillä Armour Challenge 2016:ssa ja vaikken palkintoja saanut tai odottanut niin tuomarien palaute oli yllättävänkin positiivista. Kiitos heille rakentavasta kritiikistä, otetaan huomioon ensi kertaa ajatellen. Tästä on hyvä jatkaa :)

Kommentit

Hyvännäköinen H1 Hummeri!
Tulee ihan Black Hawk Down mieleen. Kokonaisuus hyvä ja toimiva!
Kiitos Jean. Onhan tuossa paljon parannettavaa vielä, mutta olen aika tyytyväinen lopputulokseen. Tarkoitus oli vähän harjoitella tuota irakin maalausta seuraavaksi työn alle tulevaa LAV-25:tta varten. Täytyy sitä ennen vielä maalata tähän mukana tulleet figut ja ehkä AC:n palautteen mukaisesti lisään reppuja sun muuta tavaraa roikkumaan ulos sekä tavaratilaan ehkä jokunen laatikko ja green stuffista pressu päälle. Otin vain kuvat OOB ryhmikseen ennen kuin lisään mitään ylimääräistä :)
Kuulostaa hyvältä! Jään siis odottelemaan sitä huikeaa settiä :)