Pienoismallit.net

Bf 109 E-7

Petsamon mersu taas.
Kaikista maailman malleista juuri samaa yksilöä kuvaava valmistui näemmä samana päivänä myös kollegalla - minkäs teet. Maltoin pantata julkaisua pari päivää.
Ensimmäinen Tamiyan mallini ja kylläpä osat todella passasi mainiosti! Siirtokuvat Kuivalaisen arkilta.
Haluan luoda näihin jotain omaakin, ja siksi taas asentopaikka on kentän reunalla. Lentoonlähtötoiminta käynnissä: käynnistyskampi paikoilleen ja varjo päälle. ICM:n figuurit ehkä hiukan tönkköjä, lentäjällä ei pelastusliivejä joita lienee aina pohjoisessa käytetty. Varastossani ei ollut tarjolla parempia. Ehkäpä aikeena on tehdä pikku pyrähdys kentän ympärillä tai sitten kellottaa valmiutta.
Jäkälää virittelin pehmuste muovista, ja meinasi lipsahtaa jäkäläpelloksi.
Jäi mersuvaihde päälle. Vaikka oli kaapissa valmiina useampi kelpo vaihtoehto seuraavaksi projektiksi, piti hakea uusi mersuloota Ilmavoimamuseosta.

Kommentit

Erinomaisen tyylikäs ja hieno pohjoisen Mersu. Itsekin käytän noita ICM:n figuureja. Onhan ne hieman kökköjä, mutta kohtuu edullisia ja helposti saatavia. Ja kyllähän mallin yleisilme paranee alustalla ja figuilla.
Ainoa kritiikki tulee tuon alustan koosta; hieman pieni…
Pidän!
Tämäkin todella nätti pohjoisen E-Mersu!
Vaikka figut ei parasta laatua olekaan niin ne tosiaan tuovat eloa malliin rutkasti. Maalaus sekä säistys Mersussa todella onnistunut!
Tästä ei voi muuta, kuin tykätä!
Jonkka 25.4.2016 20:47 Vastaa lainauksella
Näyttää hyvältä - uniformut kiiltelee vähän ja siipi-kk:n piipun olisi voinut porata auki.
On kyllä hieno kokonaisuus, figut ja alusta tuo mukavasti eloa petsamon ratsuun. Malli on siististi rakennettu ja hillitty säistys sopii hyvin, mersuja on aina mukava rakennella:) Itelläki odottaa muutama edun mersu kaapissa. Puutteista en osaa sanoa alustan ja figujen osalta kun itselläki niiden teko ontuu. Seuraava petsamon ratsu vaan työnalle;)
Petsamomersut ovat aina tervetulleita tapauksia. Nyt kun on mukana diontapaista, niin sekin on tietysti plussaa.

Koska en itse tee 1/48 malleja, niin jätän pisteyttämättä. Suonet anteeksi? Yllä on jo kerrottu paljon.
jussih 26.4.2016 17:37 Vastaa lainauksella
Kiitokset palautteesta. Kuvittelin kyllä kaikki avanneeni kaikki aseiden piiput, mutta tosiaan tuo oikea siipitykki (20 mm MG FF) on tukossa, oisinko saanut sen sitten maalikuplalla tukkoon. Alustaksi sahasin tietoisesti pienemmän pätkän lautaa ja suunnittelin figut koneelta jäävälle väljempään tilaan. Myös säästääkseni hupenevaa hyllytilaa. Ehkäpä näin ei enää toiste. Seuraavana kyhään lentoon G-14:ta mittakaavassa 1:72. Olikos niitä muuten Lapissa??
Tämän saman mallin itsekin tehneenä voin vain sanoa että hyvin olet onnistunut, alusta ja figut tuovat kivasti elämää malliin, lopputulos kaiken kaikkiaan hyvä.