Pienoismallit.net

F-22 Raptor

Ensimmäinen rakennus projektini yli kymmeneen vuoteen. Malli on Italerin F-22 raptor joka on mittakaavassa 1:48. En ole lopputulokseen täysin tyytyväinen ja sen huomaatte varmasti kuvista miksi. Malli on maalattu Revellin maaleilla ja lakalla. Tein mallista lentävän ja ohjus luukut kiinni, joten luukkujen kanssa oli huomattavat sovitus ongelmat ja kitti olisikin ollut tarpeen. Myös maalin kanssa oli ongelmia, epäilen että kyseinen maali erä oli huono. Teline on tehty itse jakkaran kannesta ja rauta tangosta. Kuvaus taustaa oli hankala löytää koska malli on jokseenkin kookas, joten pahoittelut huonosta taustasta.

Kommentit

ykak 5.4.2016 15:55 Vastaa lainauksella
Moro Antti, ensimmäiseksi malliksi kymmeneen vuoteen ihan siistiä työtä. Uutta putkeen vaan ja tosiaan kittiä kannattaa käyttää. Siivessä olevan kansallisuustunnus taitaa olla väärin päin?. Olen tehnyt saman virheen amerikalaisten tunnuksien kanssa ainakin pari kertaa :0) (mm. omassa B17G:ssä, siitä on kuva täällä PM netissä :0)))).

Näin Raptorin ilmailunäyttelyssä Englannissa 2010 - aivan käsittämätömät lento-ominaisuudet ja miehekäs ään!
Antti T 5.4.2016 16:47 Vastaa lainauksella
Kiitos.Uusia malleja on rakenteilla koko ajan, juuri työn alla tamiyan a6m3 mod 32 zero. Oikeassa olet tuo tunnus on mennyt syystä tai toisesta väärin päin, tuo sakara mikä näyttää alaspäin kuuluisi olla ylös päin :D
Jonkka 5.4.2016 18:20 Vastaa lainauksella
Siitä se taas lähtee, harjoittelemalla ja kokeilemalla. Tsemppiä vaan!
Tästä se tosiaan taas lähtee, tervetuloa takaisin mallailun pariin!

Itse malli on perushyvin kasattu sekä maalattu jotenka taidot ei ole ihan täysin ruostuneet.