Pienoismallit.net

Stug III Ausf.G

Suomi sturmi

vihdoinkin tuli sudittuu valmiiksi tää suomi sturmi vähän jäi maalaamatonta muovia esille koska huomasin vasta kuvatessa että tuo life colorin venäläinen vihreä on sellane joka ei oikee jää mallin pintaa et siihen jää aina jotain paljaita muoviosia. pahoittelen kuvien laatua kamera vähän tökkii nyt :). no kertokaas mitä pidätte

Kommentit

Ainakin suosittelisin mallin pohjamaalausta, jopa alkaa väri jäämään pintaan. Tamiyan mainio harmaa pohjamaali spraypullossa toimii. Telat toki kaipaavat myös väriä. Näiden kuvien perusteella kasaus on ihan ok, siirtokuva vasemmalla sivulla saanut näköjään vähän kipeää.
Veeti 25.3.2016 16:46 Vastaa lainauksella
Ketjut voisi kuivaharjata metallilla ja pyörien kumipäällysteet voisivat olla mustat, mutta muuten hyvää jälkeä! Ja spraypohjamaali on muuten hyvä idea, mutta jos ei ole lämmitettyä autotallia se voi olla ongelmallista talvella. Itse teen sen katoksessa ja jätän kuivumaan lämmitettyyn varastoon.
Oivallinen Stugi!
Kuten sanottu niin pohjamaalaus olisi suotavaa jotta mallin muovi ei loista välistä/läpi ja telat voisi vielä seuraavaan malliin maalata/kuivaharjata.
Naamiomaalaus on hieno!