Pienoismallit.net

Volkswagen Polo wrc

J.M.Latvalan ja M.Anttilan wrc kilpuri

Belkits:in sarjasta rakennettu wrc polo.Omasta mielestäni nuo decalit ovat aika hyvälaatuisia ja mukava laittaa paikoilleen.Sisustan osat tässä mallissa on aika hyvät.Tämä on ensimmäinen kunnolla rakentamani malli. Risut ja ruusut ovat tervetulleita.

Kommentit

Malli näyttää hienolta - tosi hienolta kun ottaa huomioon ikäsi! Dekaalit istuvat tyylikkäästi, kokoaminen näyttää siistiltä! Harmi kun ei ole enempää kuvia… Tästä on hyvä jatkaa!!
Kiitos Petri! Lisäsin muutaman kuvan.
Kiitos! Uudet kuvat vain vahvistivat mielipidettäni!!
Nipa K. 18.2.2016 16:13 Vastaa lainauksella
Hieno malli sinun ikäiseltäsi! Olisin hieman kaivannut sisustasta kuvia, mutta ei niiden puuttuminen nyt kauheasti haittaa. Seuraavaan sit sisäkuvat kans… :)

Nyt vaan sitten seuraavaa mallia työpöydälle.

-Nipa-
e e 18.2.2016 16:22 Vastaa lainauksella
Joo tosissaan hieno malli sisäkuvat ois ollu myös kiva lisä mutta menee ilmankin. Kyseinen malli on myös omalla ostoslistalla. Dekaalit on kyllä todella siististi olivatko muuten mielestäsi paksumpia kuin yleensä omassa Belkitsin Skoda Fabia S2000 mallissa olivat aika paksuja ja hankalasti kiinnittyviä.
Kiitos Nipa! Seuraava malli odottaa jo työpöydällä:)

Eetu,Nuo decalit oli mielestäni aika ohuita mutta peilin päälle ne punaiset laput ei pysynyt paikoillaan vaikka lakkasin tuon korin decalien laiton jälkeen joten jätin ne pois ja lakkasin korin uudelleen.
Nipa K. 18.2.2016 18:33 Vastaa lainauksella
Hyvä homma, Lenni! :)
Jep siististi näytää pinnat tulleen ja muutenkin ihan asiallinen työnjälki.Mutta,kuvat,niistähän on kovasti tarinoitu viimeaikoina.Hyvä tausta kuvaamiseen,katso mallia muiden kuvauksista.Antavat paljon paremman näyttävyyden kuvauksiin ja malli erotuu paljonparemmin jolloin on helpompi tehdä arviointi.Pahvilaatikosta ja valkeasta paperista/kartonki tulee aluksi ihan riittävä.
Kiitos Osmo! Kokeilen tuota valkoista taustaa seuraavan mallin kuvaamiseen.
Upea WRC! hyvin kasattu ja dekaalit nätisti paikoillaan. Taustan, kun fiksaat kuville niin nappisuoritus! hyvä Lenni!