Pienoismallit.net

Mitsubishi A6M5 Zero

Oma panokseni tämän vuoden ryhmikseen on tässä. Hasegawan mukavasti rakentuva simppeli malli Japanilaisten toisen maailmansodan aikaisesta hävittäjästä.

Kasaaminen kävi nopeasti, joten ensimmäisen rakennuspäivän lopuksi pääsin jo maalaamaan yläpinnan tumman vihreäksi. Sen jälkeen työt ja muut menot hidastivat rakentelua. Kiirehän tässä tuli sitten lopuksi. Eniten päänvaivaa aiheuttivat vanhat ja kellastuneet siirtokuvat. Eivät millään meinanneet irrota arkista. Vähän osa repeili, joten piti sitten paikkailla parhaan mukaan. Maalaukset ja lakkaukset hoidettu siveltimellä. Sitten kevyet litkutukset, maalin lohkeilut ja kuluniset sekä lopuksi pastelleilla pakokaasuvanoja yms. Katsoin kuvia näistä Zeroista, ja osa oli todella huonoon kuntoon päässeitä yksilöitä.

Todella mukava ryhmis ainakin omasta mielestä. Oli mukava seurata muiden mallien etenemistä tuolta keskusteluista!
Mallarin lasinaluset Pakkohankinta jokaiselle nestemäisiä virvokkeita nauttivalle mallarille.

Kommentit

Kokonaisuus hyvä. Yläpuolen maalaus ja kulumat jopa erinomaiset. Alapuoli taas selkeästi huonompi… Ihmettelen vaan, että miten te arvon kollegat saatte viikonlopun aikana näin laadukkaita tuloksia…
P.P. 11.1.2016 16:08 Vastaa lainauksella
Siveltimen jäljet näkyvät hieman alapuolella, kokonaisuus hyvä huomioon ottaen, että tämä on viikonloppumalli;)
SS 14.1.2016 17:15 Vastaa lainauksella
Zerot säväyttää aina, ja hyvää jälkeä olet saanut aikaan varsin rajallisessa ajassa.

Pientä maastopohjaa tähän, vähän hiekkaa ja pari ruohotupsua? :)
Kiitokset kaikille kommenteista! Paljonhan tuohon malliin jäi parannettavaa, mutta aika tosiaan oli hyvinkin rajallinen. Olihan se melkoinen rypistys että malli valmiiksi asti saatiin. Aivan tyytyväinen kuitenkin olen lopputulokseen.

Eihän sitä ikään tiedä vaikka tähän jonkun alustankin värkkäisi. On minulla jo sopivia pohja-aihioita hommattuna varalle.