Pienoismallit.net

Arado Ar. E 555

"Suihku 88"

Suomennettu Arado Revellin mainiosta sarjasta. Suoraa rakentamista pienen pienillä kittauksilla. Maalattu Tamyalla ja Lifecolorilla ihan omasta hatusta vedetyllä kaaviolla. No, jotain yhtäläisyyttä MiG-21 bissin viimeisimpään maalausverioon.
Mitähän olisi tapahtunut jos näitä olisi ollut meillä käytössä?
Yleensä on tullut tehtyä malleja tekemällä niihin kaikenlaisia modauksia, tähän ei niitä ole tehty. Miellyttävä projekti, seuraavaa viikonloppumallia odotellessa.

Kommentit

Siinä ois voinut olla Erkki Itävuoren ykköslentue ihmeissään kun tuollaiset ois heille toimitettu :) Tuo ei tainnut päästä suunnittelupöytää pidemmälle. Hieno malli kuitenkin suomi kuosissaan.
Loistavaa mitä jos… mallailua :) Ottaen aikarajoitteen huomioon. Tämmösiä kun olisi ollut jo -39
Eipä olisi tainnut rakkaasta isänmaastamme löytyä sopivia kenttiä ko. koneelle… Vai minkälaisen säväyksen olisi miehistö saanut kun tultaisiin laskuun esim. Suulajärvelle tai Lunkulan vesijättömaalle…
Malli on todella upea! Maalausjälki ensiluokkaista!!
Pentti - annatko minulle luvan postata nämä mallisi kuvat Facebook ryhmään "Finnoscandia alternative modelling group - What-If Forum" - siellä majailee joukko mallareita jotka taatusti kuolaisivat kuvat nähdessään.
Niin ja siis hienosti olet tässä onnistunut - nimittäin tämä on sellainen mallisarja, jonka olen itse aloittanut kahdesti - kumpikin yritys päättyi roskikseen heittämiseen. Kolmas paketti samasta sarjasta odottaa hyllyssäni avaamista, mutta hieman tuntuu että en uskalla sitä avata. No, toisaalta "kolmas kerta toden sanoo"?

Maalauskaavio hivelee silmää.
Kiitoksia herroille kommenteista. Oli itsekkin mukava antaa mielikuvituksen lentää jotta mitähän jos näitä olisi ollutkin. Mitä olisikaan tehty ja mistä.
Raimolle, ole hyvä.
SS 14.1.2016 17:25 Vastaa lainauksella
Ugh! Tässähän on ainesta koko saitin what if-kuninkaaksi. Hieno idea, mahtava toteutus, sitä kuuluisaa hattua päästä. :)