Pienoismallit.net

Pz.Kpfw.35(t)

Panzerkampfwagen 35(t) oli tšekkoslovakialainen kevyt panssarivaunu, jota Saksan armeija käytti toisen maailmansodan aikana. Tšekkoslovakian armeijassa vaunu tunnettiin nimellä LT vz.35. Vaunu kehitettiin 30-luvulla tsekkien armeijalle ja Saksan käytössä ne palvelivat operaatio Barbarossan alkuun asti, jolloin ne olivat jo vanhentuneita.

Hyvää uutta vuotta! (I know, i know, vähän myöhässä…)
Tämä valmistui jo viime vuoden puolella, mutta aattelin kumminkin lisätä sen tänne. Malli oli ihan mukava rakennettava, ei mitään suuria soviteongelmia. Takakannen sälä itse muovailuvahasta, kovetettu erikeeperillä. Kk oma lisäys. Maalaus Revellin emaleilla ja vanhennus Ak:n mutasetillä ja öljyväreillä.

Kommentit

Ihan hyvä paketti kokonaisuudessaan lukuunottamatta teloja, jotka näyttäisivät olevan osittain erillään joistain kohdista. Käytitkö mukana tulleita pätkistä koostuvia teloja? oma suositus panssarivaunuihin on metalliset telaketjut jotka tosin maksaa n. 29-32€ mutta näyttävyys kasvaa potenssiin kymmenen! omat letkutelatkin toki käy jossei muuta ole sillä hetkellä ole. Halvemmat ja melkeen yhtä näyttävät on myös muoviset telakengistä koottavat "workable" telat jos vain löytyy, hinta on varmaan jotain 10€ molemmin puolin. Ei muuta, kuin eteenpäin ja uutta mallia alle! :)
Miku C 3.1.2016 22:44 Vastaa lainauksella
Telat ovat poikki ja vähän miten sattuu, mutta maalaus on tässä vaunussa onnistunut todella hienosti.
Hyvää työtä, mielenkiintoinen vaunu ja mielenkiintoinen maalaus. Telatkin on hyin toteutettu, ja siitähän nuo alkusodan saksalaisvaunut erottuvat jyviin ja akanoihin, mutta kannattaa korjata tuo auki oleva kohta - superliimalla, jos ei muuten tahdo pysyä. Sitten odottelemme uusia mallejasi!
Kun tätä tekee useampikin valmistaja, oliko tässä Tamiyan versio kyseessä?
Kiitos kaikista kommenteista!
Metalliteloja olen kyllä ajatellut, mutta kun ne tähänkin malliin olisivat maksaneet lähes kaks kertaa itse rakennussarjan hinnan ja tämä oli yksi ensimmäisistä 1:35 skaalan yritelmistäni, niin en niitä ostanut. Sarjan omat palatelat siis, melko epärealistiset mutta saa kelvata.
Jaakolle: Sarja siis Revellin halpis, ei Tamiya :/
Onni Kolari kirjoitti:
Kiitos kaikista kommenteista!
Metalliteloja olen kyllä ajatellut, mutta kun ne tähänkin malliin olisivat maksaneet lähes kaks kertaa itse rakennussarjan hinnan ja tämä oli yksi ensimmäisistä 1:35 skaalan yritelmistäni
Näinhän se on, ei niitä välttämättä siinä tapauksessa kannata ostaa jos tulee huomattavasti itse mallia kalliimmaks pelkät telat ja ei ehkäpä ensimmäisiin yritelmiin, mutta tekemällä oppii koko ajan lisää :)