Pienoismallit.net

1955 Chevrolet Noomaad

Limousine

Tällainen kötöstys tuli askarreltua muiden mallien ohella liimankuvatus kakkostyönä.AMT:n Nomad ja Revellin -55 avomallin chevy yhdistyi venytetyksi malliksi.Yllättävän helpolla sai mallit passaamaan toisiinsa.Leveyseroa 1mm ja samoin korkeuden kanssa 1mm.Kylkimuoto on aivansamanlainen,listankolo piti kitata sauman ohella ja raapasta oven rako.Alusta ja runko oli helppo toteutaa hienostelematta muovilevy palalla,avon mukana tulleella x tuella.Sisustakaukalo oli sitten reilusti erilevynen,kuitenkaa ei ollut asennettuna mitää ihmeempää haitaa,yläosat on samalla leveydellä hieman väkivaltaa antaneena.Väliseinä laseineen paikoilleen ja peräistuimet,revelin maaleilla penslasin sisustan niin valmistui tämäkin.Pari pohjamaali/pakkelointi kertaa,näköjään olis pitänyt vielä kerran kitata kun jäi parikoloa,maali pintaan ruiskulla 2k automaali.Loppukasauksessa ei mitää ihmeelistä.Moottoriin lisätty lämppärimletkut,tulppa johdot,Tricon lasinpesu lasinensäiliö,pulttoaune putket ja jotain muuta,kuva vain tuli näköjään aika huono.Taustan kuvakokeilu 2:n,Näyttäis toimivan tällainenkin kunhan panostaa hieman enemmän asiaan.

Kommentit

PhantomII 19.12.2015 11:00 Vastaa lainauksella
Jaa-a, kaikkea sitä näkee. Nomadista venytetty Nomaad! Täytyy olla todellista custom-rakentajan verta suonissa, että edes tulee mieleen moinen? Mutta mikäpä siinä…

Hyvin on customointi onnistunut ja matkustamossa kelpaa istuskella, mutta kuski joutuu olemaan säiden armoilla. Toisaalta kuljettaja tekee vain työtään, eikä työntekoon kuulu ylimääräisiä mukavuuksia ja sitäpaitsi kuljettajan "ulkoistaminen" lisää matkustajien tietynlaista ylemmyyden tunnetta ja eroa kuljettajaan.

Lähempi kuva tuulilasinpesunesteen säiliöstä olisi ollut kiva, koska tällaiset detaljit elävöittävät mallia, mutta kuva lienee mahdoton toteuttaa? Samoin nuo pari sisustan kuvaa ovat mielenkiintoisia ja niistä lisäplussaa. Ovien ja luukkujen saumojen korostaminen on hyvin onnistunut.
Kiitos.Joo customi tyyli on lähellä sydäntä ja samoin museoajoneuvo tyyli,toki kaikki muutkin on ihan jees mulle.Tuolla tallissakin lymyilee kysi customoitu 70 luvun laite jota jotkut autoksikin kutsuu,yleensä s…n riisikuppi heheh.Tästä prokkiksesta jäi lojumaan toisen perätumppi ja toisen keula jämä,mitähän jännää noista keksisi.
Kilpailuta autovakuutuksesi! Ota uusi vakuutus kätevästi verkossa. Vakuutusten siirto hoituu automaattisesti ja palvelu on sinulle maksuton.