Pienoismallit.net

Shevy El Camino SS396 -68

Tuuletustauko mallarille on pidetty,jatketaan siitä mihin jäättiin,lavuriteeman parissa.
Caminon valmistus oli aika simppeli homma,mallistahan ei voi tehdä muuta kuin alkuperäisen mallisen,parhaimmillaan automalli ja muoto näin.Palikat oli hyvälaatuisia ja muodoissaan,nätisti kaikki meni paikoilleen.Moottoriin tuli lisättyä letkuja,putkia,tulppajohtoja ja muuta pientä.Maalina perus metalli ruskea ja reilulakka kerros,vinyylikatto matimustalla.SS raitoja en alkanut tekemään,aina kaikissa on sellaiset niin puhdas väritys on jo harvinaisempinäky.
On jo kolmas Camino hylyssä,pitänee rueta etsimään ne loputkin mitä on tehty,saa koko malliston talletettua.

Kommentit

PhantomII 22.11.2015 14:08 Vastaa lainauksella
Tyylikäs hyötyajoneuvo sunnuntaikuosissaan. Olettaisin auton olevan lähinnä kauppakassi, eikä esim. roskien kuskaamiseen käytetty? Ehkä vain cruisailukäytössä, sen verran pinnat kiiltelee. Eikä siinä mitään, kyllähän näillä vanhoilla jenkeillä mieluusti Prismassa kävi maitoa ostelemassa ja kaupungilla kruisaamassa iltaisin, oli se vain niin kivaa silloin.

Tuo sisäkuva näyttää tyylikkäästi toteutetun sisustan ja väri on jälleen kerran valittu hienosti. Nättiä.
Tässä on helmi kyllä. Huomaa että Osmo on muutaman Caminon jo rakentanut. Tämä pienoismalli tekee kunniaa yhdelle automaailman omaperäisimmistä malleista. Erityisen näyttävästi olet onnistunut moottorin, sisusta ja etumaskin kanssa. Itse en noista vanhojen aikojen vinyylikatoista perusta, mutta toteutus on hyvä siinäkin.

Mikäli aiot Caminon parissa mallata lisääkin, niin kenties näemme vielä scratchina editoidun farmari-Caminon?-) Tämä näin ikään, mikäli katsojatoiveita vastaanotetaan.
Olishan se STW Chevelle aika vänkän näköinen.Yhden Datsun Z:n olen nähnyt nettikuvassa varmarina ja olihan omituisen mallinen äkkiseltään,omateko masiina.
Janne R 23.2.2017 11:57 Vastaa lainauksella
Tosta plussaa että jätit SS-raidat pois… Niitä on tullut nähtyä ihan kyllästymiseen asti