Pienoismallit.net

Ups!

Sitä sattuu

Tämä oli sellainen pieni ilottelu ja rentoutus malli.. muun työn lomassa. Samalla tahtoi vähän harjoitella ja kokeilla onnistuuko cel shading tyylin tuominen mallailluun. Itse pidän kovasti sen tyylisistä sarjakuva,peli ja elokuvista. Tarkoituksena olisi jos joskus onnistuisi tekemään Sly Roccoon figurun. Paljon vielä tätä tyyliä saa harjoitella ennen kuin tulos mielyttää , mutta ensi yritykseski ihan ok…Normaali opit saa unohtaa kun yrittää tehdä selkeitä rajoja ja ettei varmasti olisi värien liukumaa vaan jyrkkärajaisia. Mutta näillä mennään tämä työ ja innolla seuraavien pariin.

Tytär maalasi tässä työssä mulle nuo ääni- ja puhekuplat.

ps: tämä malli sopii myös keskusteluun kuinka panelirajat pitää tehdä ;)
pss: ei sitten herneitä nenään.

Kommentit

Jaa että tämmönen… itse asiassa ihan kiva 3D esitys Sly:n Ps maailmaan sijoittuvasta mallista värit ja rajaukset näyttäs olevan hyvin pelimaailman mukaiset, vanhin poika tykkäsi aikoinaan tuosta pelisarjasta… no nekin ajat ovat takana.
Malli on kuitenkin ihan ajatuksella tehty ja eikä yhtään hassumpi.
Ehdottomasti oikein mukavaa vaihtelua. Oma silmäkin tykkää Cell Shading-tekniikasta, etenkin peleissä/sarjakuvissa ja miksei animaatioissakin. Näemmä toimii malleillakin kivasti :)
Mukavia "normeista poikkeavia" tällaiset väripilkut!
Kivan näköinen ihan kuin sarjakuvasta tullut :) Minkä malli valmistajan sarjasta tämä on tehty?
Kiitoksia kommenteisa. Sen verran tykstyin tämänkin maalaamiseen että varmaan pitää kokeilla sly figuurin tekoa.
Malli on rakennettu Airfix 1/72 MiG-29 Fulcrum pohjalle.
Mielestäni tämä on hienosti tehty, kun näyttää piirretyltä sekä livenä että kuvissa. Paneelirajat tosiaan ylikorostettu ja värit liian räikeät.:)