Pienoismallit.net

Street Fighter lowrider

Revellin katuautosta muokattu matala cruising- reki

Revellin julkaisu nimeltään Street Fighter perustuu samaan Quicksilver- nimiseen 1960 Chevrolettia mukailevaan rakennussarjaan kuin viimeksi tänne lisäämäni pienoismalli Bad Actor.
Sarjaa muokattiin aina hiukan uuden julkaisun myötä, korin detaljeja vaihdeltiin, samoin vanteita ja pikkuosia.
Edellämainituista syistä tämän nyt esittelyvuorossa olevan Street Fighterin kori onkin lähes sama kuin Bad Actorissani.

Erot:
Street Fighterissa on punaiset lasit ja iso kattoikkuna katon takaosassa.
Bad Actorissa kirkkaat lasit ja pieni kattoluukku.
Street Figterissa on näkyvissä vakion konepellin rajat keulaflipissä toisin kuin Bad Actorissa. Actorissa on kaksi nasa- tyylin scooppia kopellissä ja toisaalta Fighterissa on paikka kahdelle antennille etulokasuojassa.
Takana korissa ovat pyöränaukot erilaiset, Bad Actoristä löytyvät Corveten puskurit puuttuvat Fighterista.
Eroavaisuuksia on muitakin mutta yllä on lueteltu ehkä ne tärkeimmät.

Suoraan laatikosta rakennettaessa myös Street Fighter kulkisi perä ylhäällä kuten veljensä Bad Actor.
En kuitenkaan halunnut kahta samanlaisen kulkuasennon omaavaa mallia hyllyyn vierekkäin joten päädyin laskemaan Fighterin maavaran nollille ja vaihdoin samalla vanteet ja renkaat Pegasuksen lowrider- tuotteisiin sekä varustin ne AMT:n ´51 Chevyn kapselein.
Sisusta on kieltämättä melko rankan oloinen: päällystin joitain pintoja glitter- nimisestä liikkeestä ostamallani punaisella tarramuovilla jossa on metalflake- efekti. Lowriderien sisustukset ovat monesti melkoisen villejä joten homma sopii tyylillisesti tähän autoon, etenkin punaisten lasien ja mastonin punaisen metalflake- maalipinnan kanssa.

Kuten Actorissa, tässäkin on flippikeula liimattu kiinni ja ihan samasta syystä eli kolmen yön päästä olevaan 2015 Lahden pienoismallinäyttelyyn piti saada valmista. Nopealla aikataululla ei ollut realistista yrittää saada aikaiseksi toimivaa ja hyvin paikoilleen sopivaa flippiä.
Kelpaapa tämä hyllyyn näinkin.
Malli oli mielestäni jo valmis mutta kaipasi silti jotain lisää, siispä rakentelin kattotelineen puuviilusta ja millisestä alumiiniputkesta.

Sellainen malli siis valmistui!

Kommentit

No johan on hyvän näköinen,voisi vaikka lähteä ajelulle.Vanteet hienosti soveltuu kapseleiden kanssa.Matkalaukku teline katolla erittäin hyvä,surffilaudan tekaset pikasesti telineelle näyttelyyn,on piste iinpäälle.Punainen ikkuna on erikoinen,sopii kuitenkin tähän ihan hyvin.Jäleen sisustasta olisi hyvä nähdä hieman enenmmän.
Kattoteline on kyllä onnistunut, tyylipuhdas Louraiteri.
PhantomII 10.9.2015 10:45 Vastaa lainauksella
Heh, kasaria pukkaa. Hieno.
Lawrence 24.2.2017 07:48 Vastaa lainauksella
Tässon jotain makeeta tässä autossa! Se nimenomainen Monogramin Bad Actor suoraan laatikosta rakennettuna näyttää ihan ankalta mutta mallikkaasti alas laskemasi ripustus tuo todella coolia ilmettä sekä aitouden tuntua ja näköä kahmalokaupalla. Kattoteline on jotenkin "maalaismainen", positiivisessa mielessä, ja se on kuin kirsikka kakussa kokonaisuuden kannalta ja taidokkaasti rakennettu. Tätä kelpaa katsella ja jos olisi oikea, niin kelpaisi ajella pitkin kylänraittia. Jos vielä laittaisit esille muutaman kuvan konehuoneesta ja sisustasta?