Pienoismallit.net

Chevy El camino 1959

Lavuri mallilla jatketaan.Tämä malli on automalli on senverran hieno että alkuperäis tehdas malli on rakennettava.Hieman oli jotkut osat työläitä saada passamaan kunnolla paikalleen,viilausta oli aikapaljon.Kyljen väriraita ei ruennut onistumaan millään oikein nätiksi,neljästi yritin kunnes luovutin.Maalin sekoittelin ajanhenkeen soveliaan pastelli värin,ruiskulla suihkittu.Unohtui mainita,moottorihan tässä mallissa on hieman järeätä sorttia,meni kuitenkin paikoilleen kun paketissa oli.

Kommentit

Upea auto, hieno malli. Kone väitti, että annoin liian korkeat pisteet…? Mielestäni tuo kyljenkin väriraita on onnistunut. Värivalinnasta lisäpojoja!
PhantomII 17.8.2015 18:48 Vastaa lainauksella
Tyylikäs on. Näitä El Caminoja ei juuri täällä ole näkynyt. Jossain 1980-luvun Wheelsissä oli tällainen rakennettu ja hieman customoitu peili tuliseinässä jne. Se jäi kyllä mieleen.

Jotenkin O. Järvelä osaa valita malleihinsa hienot värisävyt, eikä tämäkään ole poikkeus ja tällaisena peruskuntoisena "perheautona" El Americaanot ovat yleensä parhaimmillaan. Siistiä työtä jälleen.
Kiitän.Oulussahan on tai oli,liekkö vielä,-59 camino olisko ollut 2002 paikkeilla kun viimeksi näin sen.Kalajoenseudulla myös samanmoinen.
PhantomII 22.8.2015 09:39 Vastaa lainauksella
Pienenä korjauksena edelliseen kommenttiini, niin ammoisessa Wheelsissä oli siis 1/25 Camino jota oli em. tavalla customoitu. Toki 1:1 El Camino on tietysti myös mieleen painuva ilmestys.

Täällä meillä päin ei muistaakseni Amerikanautoilun kultavuosina ollut yhtään -59:ä, sen sijaan 1980-luvun alun Caminoita oli useita ja jotkin niistä ovat edelleen liikenteessä. Omalla tavallaan kivoja nekin. Ja sellaisesta on myös malli saatavana MPC:ltä.
Niin,ajatuksethän eivät käy yhteen aina ellei kirjoita mitä tarkoitaa.Kaksi -59:ä suomimalleja oli -70 luvulla jo täällä,ei tosin lavamalleja.2HT ja 4d sedan,molemmat vielä olemassa,ei ajossa pitkäänaikaan.Ovat vähän niinkuin piilossa.