Pienoismallit.net

Scania R620 v8

+Carrier + miniSchmitz

Tällänen projekti pistetään nyt tulille. Nuppina toimii Italerin Scania r620 highline ja kärrynä Italeri Reefer trailer. Lisään myös perään vasikkavaunun joka tulee olemaan italerin sarja myös. Osia tullaan lisäämään truck acceesoriesista, after osia ulkomailta sekä paljon tilpehööriä tehdään itse, tarkoitus tehdä tästä vähän tuuning härpäke, kuitenkin elämää nähneenä.

merkinnät

Noniin 1/3 projektista valmiina. Nuppi kasaantui ihan nätisti, lokasuojien kanssa oli vähän ongelmia. Tästä puuttuu vielä omat siirtokuvat, jotka ovat nyt työn alla, sekä karjapuskurista michelin ukko. Kommentteja saa esittää ja parannusehdotuksia otan vastaan:)
Nuppi alkaa olla kasassa. Paljon osia puuttuu kuitenkin vielä ja viimeistely kanssa. Täytyy sanoa että nämä italerin scaniat ovat täyttä kuraa… Mikään osa ei sopinut paikalleen ihan täydellisesti. Hytti tosin meni yllättävän kivuttomasti paikalleen, mutta lokasuojat eivät ole hyttiin nähden kohdallaan.
Nyt on vierähtänyt tovi siitä kun viimeksi tätä päivitin… Nyt innostuin jatkamaan tätä projektia euro truck simulatorin innoittamana. Alustan olen kasannut hyvään malliin, hytin osia kasasin ja maalasin, kärry edelleen kokonaan aloittamatta ja vasikkavaunuun en ole lähes vuoteen koskenut… Kumminkaan mallailua en ole kuopannut vaikka tauon pidinkin:)
Tässä on vähän mennyt aikaa etten ole tehnyt tälle mitään kun koulu painaa. Ja fcma openin päivämäärä lähenee. Eli hyttiä maalattu ja teipattu ja alustaa sekä konetta kasattu vähän. Kuvissa näkymättömän ilmastointilaitteen maalit meni pieleen ja sitä yrittelen tässä tulevan koeviikon aikana korjailla jos ehtii…
Sisätilat ovat nyt valmiit. Penkit ovat muokatut ja kylmäkuuleri , ratti, Kahvinkeitin, ja tv ovat Itävallasta , muu tulostettua tai scrätsiä. Kuvat kertovat enemmän kuin tuhat sanaa joten olokeepa hyvä…(saa kommentoida:))
Näin viikonloppuna ehtii tekemään enemmän kuin arkena joten olen ehtinyt tätä tekemään. Sisusta on päällisin puolin hyvässä mallissa paitsi penkit, jotka ovat nelossarjasen joten niitä olen muokannut. Eivät ne nyt ärrän penkeiltä näytä, mutta vanhat muodot olen onnistunut hävittämään. Tuolle melko säälittävälle kojelauta-siirtokuva yritykselle olen yrittänyt jotain tehdä, kojelauta maalattu puiseksi ja olen leikannut siirtokuvasta mittarit ym yksityiskohdat puun päälle. Navi on tehty foliosta, pöytä jonkinnäköistä pleksiä. Peilin olen tehnyt muoviläpyskästä johon olen liimannut päälle foliota. Peiliin on kaiverrettu Scania vabis-logo…
Vasikkavaunun olen joskus koonnut ja liimannut kylkiin jäätävät paperiset Pirkka-tekstit joten kaikki maalit oli aluksi poistettava. Nyt olen liimannut sen kasaan ja kitannut kaikki saumat umpeen(tiedän, vedin paksuja kerroksia ja joudun hiomaan pirusti:) ) vasikkakärryn alustan olen kasannut myös ja maalannut vanteet. Koko putken väriksi tulee kirkkaan punainen risteytettynä valkoiseen( punainen pääväri) Scanian hyttiä olen tuunaillut napitetulla nahalla ja salmiakkikuvio-nahalla, tehty sinitarrasta muovailemalla.