Pienoismallit.net

Bugatti 35 mittakaavassa 1:6

Korin keskiosa

Tästä ei paljon kerrottavaa ole. Pahvimallin sovittelun jälkeen alumiinipellistä sopiva kappale, ja sitä vähän taivuttamalla ja hiomalla reunoja saatiin valmis osa.

Muutama sana kuitenkin noista ruuveista, jotka pitävät nämä koripellit paikoillaan. Bugatissahan oli nuo ruuvit erikoisen mallisia sen vuoksi, koska niiden kautta oli vedetty varmistuslangat etteivät ruuvit aukeaisi omia aikojaan. Nämä täytyi tietysti mallintaa mahdollisimman tarkasti koska ovat niin hyvin näkyvillä. Ne syntyivät M1,4 uraruuveista, joista kantaosa sorvattiin aluksi kartiomaiseksi, ja siihen juotettiin uushopealevystä syövyttämällä aikaansaatu "lehti". Tämä lehti piirrettiin ensiksi Corel Draw:lla, ja lähetettiin T:mi Mestarimallit-firmalle, joka ystävällisesti junaili tarvittavan määrän (n.150 kpl) näitä lehdykäisiä.

Vielä on jäljellä viimeinen ponnistus näiden korilevyjen kanssa, kun pitää valmistaa nuo moottoripellit. Niistä kuitenkin vähän myöhemmin, nyt pitää rientää muutamaksi viikoksi Adrianmeren lämpöön.

Kommentit

On tosiian pirskatin hyvän näköistä koriseppän jälkeä, se oli helppoin osa.
Nyt edessä on vaikein osa: konepeltti ja saranointi, ja reijitys.
AJ 11.9.2015 20:29 Vastaa lainauksella
Moi Matti, Loistava projekti ja blogi jatkuu upeasti. Älyttömän hienoa työtä!!! Bugatistasi on tulossa jonkun viikon, kuukauden ja vuoden malli. Tsemppiä ja jaksamista rakenteluun! Terkuin, AJ
Tervehdys Eerik ja AJ ja kiitos kommenteistanne! Nyt kun on saatu akut ladattua Kroatian lämmössä, voi taas keskittyä näihin mallinrakennuksen kiemuroihin.
Bugattihan alkaa valmistua ihan silmissä, puuttuu enää pieniä detaljeja, sekä tietysti tuo mulle kaikkein vaikein pala, nimittäin maalaus. Mutta näistä sitten muutaman päivän kuluttua lisää.
Kilpailuta autovakuutuksesi! Ota uusi vakuutus kätevästi verkossa. Vakuutusten siirto hoituu automaattisesti ja palvelu on sinulle maksuton.